Hari ketiga di taska


Baru lepas ambil Aina dekat taska....Nak tahu apa yang lain dengan Aina??Haaaa...Dia dapat "hadiah"kat pipi kanan dia tuh..Kena cakar dengan kawan taska dia..Banyak kali jugak budak yang kerja kat taska tuh minta maaf kat saya mungkin takut saya marah tapi sebenarnya i'm okey jer....

Kalau dulu dulu mungkin kot saya akan cepat melenting but now saya dah semakin matang dan umur pun nak masuk 30 an tak lama lagi kan kan so, kena steady jelah..Alah, biasalah kan budak budak tengah nak membesar dan lasak....Kat rumah pun dia main gusti gusti dengan adik dia kan....Saya tahu Aina anak yang kuat...huhuhu....

Kesian Aina tapi takpelah kan. Jadi pengajaran lepas nih kena hati hati ye Aina.....Kawan kawan tengah lasak biasalah..Macam Aina jugak..:)

Nota kaki* Kenapa saya gunting rambut Aina macam nih??Nanti i story ok...

17 comments:

  1. ha ah...dah nampak macam boy pulak Aina rambut kena gunting cenggitu...baru nak tanya...takper farah tunggu mimi cerita yer...

    BalasPadam
  2. Budak2 tengah membesar, memang buas sikit terkadang tu...hehe

    BalasPadam
  3. biase la tu budak2..kalo da kat uma lasak..kat taska lagi la lasak ble jumpe kawan2...huhu

    BalasPadam
  4. salam..lame tak singgah cni..
    lain sgt dh muka aina yer.. biasala bile dh ramai2 kat taska kan...mcm2 ragam ade... sabo jerla yer..

    BalasPadam
  5. bila tgk gambar ingatkan boy..bila baca baru tahu nama aina...

    takper sikit jer kena cakar..lenkali elak tau..

    BalasPadam
  6. Biasalah tu budak2 tgh lasak,anak akak yg dah thn satu tu pun dulu bertanda kat pipi bercekau ngan kwn,apatah lg dgn aina yg masih di taska nie.

    BalasPadam
  7. kalu duk kt nursery biasalah jd gitu kan, jnji jgn melampau sgt cedera nyer udah... skit2 boleh dimaafkan lg...

    itulah akak baru nk tanya naper gunting rambut aiyan mcm boy, mule2 tgk ingatkan boy mana td tau

    BalasPadam
  8. br nak tanya pasal pe rambut aina camtu...hihi...ada cerita rupanya...

    BalasPadam
  9. tadi tgk gambar ingat sapa..upernya aina...

    BalasPadam
  10. alahai siannya.. tp ye la..bdk2 biasalah kan..cuma kalo terlalu kerap sgt, maybe kna berjaga-jaga.. just inform kat cikgu dia je ka..

    BalasPadam
  11. kak mimiii, pendekkknyaa rambutt ainaaa, kenapaaaa

    BalasPadam
  12. INGATKAN BOY RUPANYA GIRL..NAMA SWEET SGT..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.