CPUV DIGI WWWOW 2013

Assalamualaikum....

Alhamdulillah blog saya masih disayangi oleh Nuffnang...Sedang memikirkan strategi nak naikkan income Nuffnang.. (kak ina, saya follow tips kak ina tuh tau).

Sekarang nih baru saya nak aktif semula dengan blog. Perlahan lahan kasi kayuh hah...

So jangan terperanjat pulak kalau tengok berduyun duyun entry saya kat blog. Cerita yang dah basi berbulan bulan lamanya pun akan saya update...

Ada den kisah ko orang boncinko apo ko...Den buek blog nih untuk den dan anak anak den baco. Kot kot Aina atau Auni nak sambung warisan ummi eh kan kan...Kalau ado yang tak suko silo lah klik X laju laju yo.

18 comments:

  1. Xpe, sikit2 lama2 jd bukit...slamat kembali..

    BalasPadam
  2. wah....bestnye....rietta baru ada 0.75 sen...xpernah ada BE lagik...ekekek....

    BalasPadam
  3. congrats dear... *_^ tumpang happy untuk mimi...

    BalasPadam
  4. hehehehe..xpe mimi. sue pun ada cerita basi jugak yg nk post kt blog. lantakkan la hai. hehehe

    tahniah ye sbb dpt BE :)

    BalasPadam
  5. xpe..pelan2 kayuh..kite ttp baca walau kadang xde tinggal jejak..;D

    bile tgk entry nie tetibe nak bukak nuffnang..skali ade first BE la kan..hehehe

    BalasPadam
  6. <--- baru dapat 1 BE. itupun dapat 3 sen jer. sedih tol. haha

    BalasPadam
  7. lama2 jd bukit
    tabung utk diri sendiri kan

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kak mie, goo kak miee.. semoga murah rezeki blog kak mie ni :D

    BalasPadam
  9. YA Allah bestnya sis..

    Share la sikit ilmu tu..Heheheh

    BalasPadam
  10. YA Allah bestnya sis..

    Share la sikit ilmu tu..Heheheh

    BalasPadam
  11. tunggu iklan CPUV kat blog memang setahun sekali je la cashout.. sebab tu saya suka advertiser yang jenis share iklan. senang nak dapat duit. boleh cashout tiap2 bulan.. Kalau nak try boleh la tengok kat sini

    Tip >>Cara Dapat Duit Sambil Online & naikkan traffic blog

    BalasPadam
  12. tahniah dik ..
    akk dah lama x dpt BE huhuh

    BalasPadam
  13. tahniah akak. banyak dapat BE. Alhamdulillah...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.