Cara minum Aura White

Assalamualaikum....

Sorry kawan kawan beberapa har nih agak menyepikan siri...Saya busy dengan kerja...Tapi saya cuba jugak balas jejak kawan kawan dan up entry...

Hari nih saya up entry tentang penggunaan Aura White sebab ada "somebody" yang tanya macam mana nak guna..So, meh sini baca entry saya tentang penggunaan Aura White nih...

Caranya korang campurkan 2 scoop Aura White dengan air masak sebanyak 120ml...Masuk dalam shaker yang diberikan tuh....Goncangkan dan minum...Senang aje...Semudah 1,2,3 kan....Minum 30 minit sebelum sarapan dan 30 minit selepas makan malam...Ada jugak yang cakap 2 jam sebelum dan 2 jam selepas..Bagi saya senang aje, tak kisah korang nak minum 30 minit ke 2jam sebelum dan selepas ke, janji time korang nak minum tuh perut korang mesti "KOSONG" atau perut dalam keadaan "BERLAPAR"...Time nih palingggg afdal korang minum.....

Lagi satu, time period stop minum dulu ye....Period ke 4 baru start minum semula...Sebab perubahan hormon kan..Minumlah ikut peraturan yang ditetapkan....

Nota kaki* Tengah menimbang nimbang nih nak pasang streamyx ke tidak....

9 comments:

  1. harap yg nak tahu tuu dah tahu caranya .. ;)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak mie. sedap ke? hihi

    BalasPadam
  3. hi..nk tanya ni..sy baru je nak start minum aurawhite n shape plus..urm.blh ke minum aurawhite kalau minum shape plus?kalau minum SP dgn aurawhite kena jarakkan masa pengambilan ke mcm ne?

    BalasPadam
  4. hi..nak tanya ni.sy baru je nak start minum aurawhite and shape plus..boleh ke minum shape plus klau da minum aurawhite and klau blh,kena jarakkan masa pengambilan atau mcm mne?

    BalasPadam
  5. ramai jugak member Ros yang mula minum ni .

    BalasPadam
  6. ummi, nak tanya sikit, aura ni memang berkesan ka? apap kelebihan dia, harap ummi dapat balas lah kalau tak busy :)

    BalasPadam
  7. dekat kawasan kak mimi, unifi tak cover eh? unifi best jugak kakkkk! nadia guna unifi :)

    BalasPadam
  8. Ad owg ckp time period ley mnum..bley kew

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.