Astro Ria : Misiku Kuza

Assalamualaikum...


Siapa tengok drama Misiku Kuza setiap hari Isnin 10.00mlm....Yang tak pernah tengok drama nih memang rugi sebab bagi saya drama nih best gila....Drama nih bersiaran selepas Masterchef Selebriti Musim 2......

Drama nih disiarkan melalui saluran Astro Ria sebanyak 13 episod...Pelakon pelakon drama nih ialah Arja Lee, Erin Malik, HArirul Azreen....

Sinopsis Misiku Kuza....

Drama Misiku Kuza ini menceritakan tentang seorang doktor yang kacak bernama Aaron Aziz (Arja Lee) yang tidak percaya pada cinta selepas isterinya Amy mengkhianati cintanya. Pertemuan pertama Aaron Aziz dan Kuza (Erin Malik) terjadi apabila berlaku insiden yang mencuit hati antara Aaron dan Kuza...Kehadiran Kuza menjalani tugas di hospital tempat kerja merubah tanggapan Dr Aaron terhadap cinta. Namun, cinta Dr Aaron tergugat apabila adiknya sendiri (Hairul Azreen) juga mempunyai perasaan terhadap Kuza....Dapatkah Dr Aaron  merebut cintanya...

Hahhhh...nantikan episod terakhir Misi Kuza....Mari kita tengok siapa yang dapat si misi cute Kuza....

Nota kaki*Memang cerita nih best giler......Saya asyik ketawa jer tengok drama nih...hahaha

21 comments:

  1. kite dh lama xtgk astro..sedihhhh..so xtau cite2 ape kat astro ria...

    BalasPadam
  2. mang tunggu tiap ari isnin hihi... suke sgt... sbb jrg2 ada drama pasal misi kan... lg pulak citer dia cam lawak2 dan menghiburkan hati...

    BalasPadam
  3. wah mimi pun layan ek...cerita ni ala2 cute giteww kan...ekekeke...lepas MasterChef terus naik bilik... x tengok pun... he he he...

    BalasPadam
  4. Cite ni ganti cite Jodoh kan..asik termiss je nk nengok dah 2 minggu. Tapi kalau cite Jodoh tu kitorang tertunggu2 jugak..hehe

    BalasPadam
  5. ohooo yg si khairul tu jd adik si arja ek... selalu akak tgk dia nyer iklan je, tak penah lg lyn cite nih... lenkali blh la try tgk mana tau best kan

    BalasPadam
  6. pernah tengok sikit hari tu.. best best :)

    BalasPadam
  7. saya tak tengok cerita nih tapi adik bongsu yg tengok. tp bila baca review mcm best je, nanti nk tengok jgk lah.

    BalasPadam
  8. aduhhh akak tgk skali je citer nie , semalam lah .. hurmmmmmm ;)

    BalasPadam
  9. Best cite nie....kelakar....laa








    BalasPadam
  10. 1st time tgk smlm best la plk..tp sy tgk ulangan kot. Bkn mlm..tgk wktu siang.hehe. Dh masterchef pn tak tgk mlm2

    BalasPadam
  11. Bg Teena citer ni ok2 jer...sbb x suka sgt erin malik..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.