Sabtu, 27 April 2013

Shopping di Guardian

Semalam waktu rehat saya dan officemate pergi jalan jalan kat Centre Point Seremban. Saya ajak dia keluar makan. Lapar tau. Tengahari semalam kitorang makan kat Marrybrown. 1st time tau saya makan kat Marrybrown. Pic makanan tak sempat nak snap sebab memang dah tahap kebulur sampai tak teringat nak snap gambar share dengan korang.huhuhu.....

Lepas makan kitorang sempat singgah Guardian. Hasil bershopping kat Guardian, saya grab tiga barang nih Buih Pembersih Peribadi Wanita Safi Ekstrak Manjakani (memang setia dengan produk nih dari dulu lagi), Wet tissues Guardian dan Charcoal Pore Stripes Guardian (hidung). Saya takde la sangat blackhead dan whitehead sangat pun tapi bila kadang kadang duk semak kat muka nih rimas jugak kan..

Ikutkan semua saya nak grab tapi kena berjimat jimat okeh. Sebelum balik sempat sambar dua kerongsang. 2 kerongsang RM10.00. Okeylah kan. Bertambah lagi koleksi kerongsang yang saya ada.

Okey tuh aje nak share dengan korang. Terima kasih sudi baca entry saya.

Ok bye!

8 ulasan:

  1. Salam Mimi..k.atie pon jarang gak masuk Guardian..tp klu masuk bersoping la jgk. Wet tissues Guardian tu k.atie beli sampai 2 pek...anak pompuan lak beli Charcoal Pore Stripes Guardian tu :)

    BalasPadam
  2. best nya dpt shopping. sya dah lama tak shopping sakan. :(

    BalasPadam
  3. shida pn jrg msuk tp skali masuk mst byk bnde nk beli..guardian mcm2 ada.. :)

    BalasPadam
  4. tgh plan nk pegi guardian gak. byk toileteries dah abis. hihi..

    BalasPadam
  5. salam mimie,
    sll gak prgi guardia utk bli suppliment ank2. TQ

    BalasPadam
  6. kalau masuk guardian ni ngn membe2 slalu test mekap2 n myka wangi,ghikhikhik

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.