Sekian lama "dia" tak singgah blog PinkUmmi

Sebenarnya dah lama saya tak check Nuffnang sebab merajuk...Sejak kes blog dot my problem terus saya dah tak dapat BE....Bukan mengharap sangat at least bagi semangat nak terus berblog nih..Leh kumpul wat simpanan anak anak...

Alhamdulillah tadi check Nuffnang, ada seketul BE rupanya kat blog saya tapi saya tak pernah pulak tengok iklan BE tuh kat blog saya. Mungkin keluar waktu malam kot...Apa apa pun terima kasih Nuffnang bagi BE kat saya...Saya pun tak ingat nih BE yang ke berapa...Sebab dah dua bulan saya tak dapat BE...Last bulan Januari....(Masa nih berduyun BE saya dapat)...Alhamdulillah, akhirnya bulan April muncul jugak BE..Ingatkan dah tak sudi pandang blog nih..huhuhu...


6 comments:

  1. lama Ros tak singgah sini. tahniah akak. Ros tak pernah lg dpt be

    BalasPadam
  2. tp akak plik x dia start awal 8 apr dpt 18 april..shida pn dpt iklan ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.