Saya sedang cari mood yang hilang...| Tiva Anvar

Assalamualaikum...

Semalam saya ada terima komen daripada blogger Tiva Anvar...Dia tanya kenapa sekarang nih blog saya dah tak banyak entry macam dulu....Emm....Nak mula dari mana ye untuk saya terangkan....Sebenarnya puncanya dari lappy kesayangan saya rosak....Mula mula tuh okey jugaklah saya update entry..Lama-lama...Mood nak up entry baru makin hilang....Sebabnya saya guna lappy ofis..So, agak "tak sedap"kalau guna lappy ofis nak update entry bebanyak.....So,saya update setakat termampu....

Sekarang nih, saya dah beli my new baby (lappy)..InsyaALLAH lepas nih blog saya akan berupdate dan akan ada entry entry untuk kawan kawan...Cuma...Buat masa nih tolong beri saya masa untuk kembalikan mood nak berblogging tuh..Faham faham ajelah kan bila on off blogging nih, mood confirm hilang punya..

Untuk kembalikan mood berblogging nih semula, saya cuba balas komen korang dan terjah rumah korang jugak....Bila dah selesai, saya up entry bebanyak ok....Saya akui, bila on off update entry kat blog, UV saya turun naik tau...So, saya kena maintain kan UV 600++ semula....

Saya cuba tau kawan kawan....Nih pun tengah merangkak kura kura...Ibaratkan saya nih macam budak nak belajar bertatih....Mula dari bawah....Sorry ye kawan kawan...Saya rindu sebenarnya nak ketuk pintu rmah korang....Hope sabar menanti kedatangan saya....

13 comments:

  1. HARI NI BANYAK KOMEN KENA APPROVE
    ANTARANYA DARI TIVA ANVAR
    SAYA KALAU DAPAT KOMEN..MESTI NAK JUGAK KE BLOG PENGOMEN ITU..KLIK NAMA TIVA ANVAR XDE PULAK LINK KE BLOGNYA
    RUPANYA RAMAI YG CARI SIAPA TIVA ANVAR..ADA YG KATA DIA SILENT READER TP XDE BLOG

    BalasPadam
  2. haha.. sekarang dah popular la tiva anvar ni kan....suma org dok cari dia...

    BalasPadam
  3. welcome back :)

    psst~mahal x note 2????

    BalasPadam
  4. kena seru semangat berblog dulu tu mimie. hehe..

    BalasPadam
  5. mang kena amik mood balik...sbb penah rs camtu gak....

    BalasPadam
  6. salam mimie,
    tq bls komen sya. Sempoi n trhibur bile bc ur blog nie. Take ur time n giv us ur quality posts.
    Tq

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.