Saya mohon maaf

Assalamualaikum...

Saya mintak maaf sebab tak dapat nak update banyak entry hari nih sebab saya nak terjah habis rumah kawan kawan...Komen yang saya terima dah cecah 600++..Jenuh saya nak balas semua...So,saya cuba usaha balas semua komen korang...

Dan lagi satu, pemenang pemenang Mini GA, hari nih jugak saya kan pos hadiah korang. Saya tak dapat nak pos Jumaat lepas memandangkan kekangan masa saya untuk uruskan semua kerja. Saya mohon maaf buat korang tertunggu tunggu....Dah pos nanti saya update no tracking kat sini...Untuk pemenang kerongsang, saya pos guna pos biasa saja ye..Untuk poslaju mungkin hadiah korang akan sampai esok atau lusa.Untuk pos biasa saya tak sure la sampai bila....Kesian hadiah korang duk bersapau dalam kereta saya minak dihantar..Teruk betul saya nih kan....


16 comments:

  1. byk tu Mimi..sy tak larat nak balas begitu byk..

    tak apa Mimi..slow2 balas k..:)

    BalasPadam
  2. TAKPER,BUKAN SENGAJA KAN..RSNYA MEREKAN AKAN FAHAM..:p

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, its okey. banyaknya komen. tapi leceh lak nak baca satu2 kan :)

    BalasPadam
  4. x pe dear...pelan2 kayuh... setiap orang ada urusan mereka yang tersendiri, i'm sure semua orang faham... ^_^

    BalasPadam
  5. xpe mimi, pemenang tetap menanti dengan penuh sabar.. hehe selamat berBW ye :)

    BalasPadam
  6. patutlah nmpak macam dah berkurang je akak up entry...

    BalasPadam
  7. byk tu mimie...komen yg diterima smpai cecah 600...jenuh jugak ye...

    BalasPadam
  8. wahh.. sampai 600++... xpela.. slow2..

    BalasPadam
  9. xpe kak biasa lah tu..shida pn bz juga..relakkss suda heheee :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.