Ringkas dan padat

Assalamualaikum....

Alhamdulillah lepas nih saya dah BW rumah kawan kawan macam biasa...Saya dah lappy baru semalam..Lappy lama bagi kawan repairkan...Saya akan cuba usahakan balas jejak kawan kawan..Walaupun jarang jarang update blog, komen saya dah cecah 500++...(Pengsan jap)..Jenuh nak membalas lah..Harap sabar menanti ye kawan kawan...

Kepada pemenang Mini GA yang saya anjurkan, setakat nih saya dah terima details untuk tiga orang pemenang...Hari nih last bagi details, kalau tak saya cabut undi lain.....Saya nak hanar hadiah pemenang kalau leh minggu nih jugak kalau pemenang pemenang tak alert macam mana saya nak cepatkan pengeposan..Please cepat ye hantar detail...Kesian kat kawan kawan yang dah hantar details awal awal...

15 comments:

  1. banyak tu..
    jangan pengsan....
    Slow okay kak... =D

    BalasPadam
  2. saya dah hantar detail tapi saya tak tahu sama ada sis rcv ataw tak...

    email saya...serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  3. saya dh send email but saya takot sis tak rcv...

    pls double check...serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  4. perggghhh..500++ tu. dahsyat la. hehehe. best2 dpt lappy baru. syiok!

    BalasPadam
  5. better late than never, ye dak? hihihi

    BalasPadam
  6. huiii banyaknya. boleh patah kaki ni mimie nak bw. hehe..

    BalasPadam
  7. lappy bru? bestnye...tahniah atas lappy bru...sedang cdg cdg nk bli netbook...tpi...nk jln jln jugak...hmmm...mna yang nk didulukan nie...hehehe...

    BalasPadam
  8. 500 komen...penat gak mimie nak bls jejak...

    BalasPadam
  9. I have three blogs on tumblr under the same email address.
    How do I delete one of those blogs without deleting the other two?
    . Preferably, I'd prefer someone to answer whom has encountered this problem before and solved it without deleting their other blogs.. Thanks!.

    Also visit my web site - http://transvaginalmeshlawsuitz.com

    BalasPadam
  10. bila dikumpul, memang makin banyak komen tu... cepat akak terjah balik.. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.