PERHATIAN!!!

Kepada para peserta Mini GA yang link korang tidak tersenarai dalam entry nih, saya dah maklumkan awal awal lagi sila check link entry korang sama ada tersenarai ataupun tidak...Saya dah siap bagi tempoh sehingga 02/04/2013 jam 2359...Entry senarai peserta saya dah keluarkan 01/04/2013 lagi...Saya bagi tempoh satu hari untuk korang check link korang....

So, saya minta maaflah kalau ada yang link yang tak tersenarai..Bukan saya sengaja ye. Bila dah terlalu banyak link entry penyertaan kadang kadang saya boleh terlepas pandang...Kalau yang bagi lambat tuh sorry to say....Kesilapan daripada anda sendiri bukan saya. Saya dah maklumkan awal awal lagi sila alert dan check link entry korang...Kalau takde dalam senarai tolong jangan marah saya ye..

Nota kaki* Saya tak marah tapi saya nak korang faham....Bila dah umumkan pemenang masih ada yang maklumkan link entry takde..Siapa yang harus dipersalahkan?

22 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. bawa bersabar ye. mungkin org tu tak sempat nak check kut...

    BalasPadam
  2. normal bila jadi camni kan... thats y kita suh dorang alert dgn tarikh yg kita dh bagi kan

    BalasPadam
  3. hehehehhe betul tu
    msg2 kena check link sendiri

    BalasPadam
  4. anggap jelah takde rezki kan sonang...hehe :)

    BalasPadam
  5. xjoin...:( In Shaa Allah kalo ad giveway len sy join :D

    BalasPadam
  6. tu laa . ada yang sambil lewa jaa benda ni

    BalasPadam
  7. saya tak join jd takpa lah kalau tak check kan? hihihi

    BalasPadam
  8. itu pasal bila dah join sesuatu, tumpukan perhatian hingga pmng diumumkan =)

    BalasPadam
  9. hurmm biasalah dik .. manusia .. lupeee ekek
    nak2 kalau peserta macam akak nie ekeke ;)
    link akak adeeee ekeke ;)

    BalasPadam
  10. tak sangka dapat no 3...thanks!
    shida dah hantar email...rcv?

    email shida:serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  11. tak sangka dapat no 3...thanks!
    shida dah hantar email...rcv?

    email shida:serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  12. akak...shida dah send email lagi sekali...akak rcv?

    email shida :shidaz.shazarul@gmail.com (shida send guna email lain plak...maaf kak)

    BalasPadam
  13. akak...shida ada send email lagi...hahaha

    semua email addres berbeza...shida hantar 3 email..satu yahoo,hotmail and gmail....

    if tak rcv bg taw erk...thanks

    BalasPadam
  14. hihi takutnye... apapun kene tegas jugak kan.... nanti ada komplen pulak kat belakang...

    BalasPadam
  15. ala..akak ni jarang2 bw pastu jarang2 on9 dah terlepas mimi nyer GA..sorry mimie..jangan marah ya akak..x sempat nak bw semua org..huhuh

    BalasPadam
  16. sebab ni lah Mv tak berani nak buat GA lagi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.