Jumaat, 12 April 2013

Pemenang baru bagi Mini GA 5th Anniversary

Assalamualaikum.....

Sorry lambat update pemenang baru Mini GA saya...Disebabkan ada tiga orang yang tak lapor diri kat saya so, buat cabutan untuk tiga orang pemenang bagi tempat kedua dan 2 saguhati...

Saya bukan nak bersikap kejam ke apa, saya dah bagi tempoh yang cukup lama untuk pemenang lapor diri tapi hanya 3 orang saja yang bagi, yang lagi 3 orang langsung tak lapor diri pun...So, kepada pemenang yang baru nih hope korang alert dan bagi details nama,alamat dan no.tel kat email mimiazirah84@gmail.com.


Pemenang kedua ( tudung + kerongsang)

http://suriaqistina.blogspot.com

2 pemenang saguhati (kerongsang)

http://remyhazza.blogspot.com
http://nanakimie.blogspot.com

Saya beri tempoh sehingga jam 2400 malam nih ye, kalau takde yang serah diri jugak, saya cabut undi lain....Hope pemenang baru nih alert la ye..Kesian la kat saya nih....Saya nak pos hadiah korang secepat mungkin. Tak nak tangguh tangguh..Kesian kat pemenang yang dah bagi details tau...


21 ulasan:

  1. assalamualaikum kak mie, kesiannya diorang tak alert ek. rugi je kan. hehehhee

    BalasPadam
  2. tahniah buat mereka..

    *kalau xnak, bg sy je la..hehehe

    BalasPadam
  3. yeayyyy!!! syukur alhamdulillah..terkejut bila saya tgk bila blog saya diumumkan sebagai pemenang. mcm bermimpi pulak.

    thanks so much mimie sbb sudi pilih sue sebagai salah seorg pemenang. nnt sue akan emailkan details ye :)

    BalasPadam
  4. Huhu... Xnak bg sy je lah... Hehe.. Tahniab bg pmnang...cepat2 lapor diri...

    BalasPadam
  5. still xde rezeki untuk GA ni. hihii BTW tahniah ye :D

    BalasPadam
  6. waaah bestnya yg menang tuuu... tahniah ye

    BalasPadam
  7. Kalau dorang xnk bg kat saya jelah... hihihihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.