Pemenang 5th Anniversary Mini GA

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah selesai sudah Mini GA yang saya anjurkan. Sambutan kali nih amat memeranjatkan sebab ramai yang sudi join Mini GA saya yang tak seberapa nih....

Setakat tengah malam tadi, semua link yang takde saya dah masukkan sekali dalam entry.Hopefully takde yang tercicir lagi ye. Cabutan pun dah dibuat malam tadi. Pemenang pun dah diketahui....

Sebelum saya umumkan pemenang pemenang yang bertuah, sukacitanya saya nak ingatkan para pemenang beberapa perkara supaya korang JELAS dan FAHAM. Saya tak nak timbul masalah nanti ye....Antaranya ialah:-

1) Para pemenang sila bagi details spt nama,alamat, no.telefon (yg mudah dihubungi) dan link blog ke email saya --> mimiazirah84@gmail.com. Subjek email : Pemenang 5th Anniversary Mini GA

2) Sila serahkan diri korang selewat-lewatnya 10/04/2012 pukul 10.00 pagi. Sekiranya pemenang tak serah diri pada tarikh dan masa ditetapkan, CABUTAN UNDI yang baru akan dibuat!!!

3) Hadiah akan diposkan selewat-lewatnya 19/04/2013 memandangkan bulan nih saya sibuk. Banyak benda yang saya kena buat, so harap kawan kawan bersabar ye. InsyaALLAH saya akan cuba sedaya upaya untuk cepatkan proses penghantaran ye.

Pemenang yang bertuah ialah :-

Tempat pertama : Kardigan Labuh + Tudung


Tempat Kedua : Tudung + Kerongsang


Tempat Ketiga : Inner Neck + Kerongsang


Saguhati : Kerongsang x 3 pemenang





30 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. taniah buat semua pemenang. hehehehehhee

    BalasPadam
  2. tahniah kepada mereka..

    kenal kak intan n shida je..hihi

    BalasPadam
  3. serius kak ina menang??! tak caya lak.. hihii... bkn pe, ms kak ina submit link entry, kak ina siap tulis moga2 menang cardigan.. sekali termakbul :-)

    jap g kak ina emel... nak g sambung masak jap.. hihii

    BalasPadam
  4. ya allah...terkejut sebab nama tersenarai pemenang no-3!

    thanks CORET-CORET UMMI PINK...
    saya dah send detail dekat email...

    minta double check...email saya :serunai_shidaz90@yahoo.com

    terima kasih! :D

    BalasPadam
  5. kak ina dh hntar emel///
    kalau xdapt gtau ek

    BalasPadam
  6. tahniah kpd sume pemenang btuah:-)

    BalasPadam
  7. tak sangka dapat no 3...thanks!
    shida dah hantar email...rcv?

    email shida:serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  8. tak sangka dapat no 3...thanks!
    shida dah hantar email...rcv?

    email shida:serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  9. tak sangka dapat no 3...thanks!
    shida dah hantar email...rcv?

    email shida:serunai_shidaz90@yahoo.com

    BalasPadam
  10. alhamdulillah :)
    tahniah buat semua pemenang ye :)

    BalasPadam
  11. alhamdulillah :)
    tahniah buat semua pemenang ye :)

    BalasPadam
  12. Wah bestnye dapat adiah...tahniah sume

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.