Jumaat, 5 April 2013

Hari nih genap Auni dua tahun (^_^)

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...Hari nih genap usia puteri kedua saya, Nur Auni Najwa binti Mohd Fadeli yang kedua tahun...Sekejap aje anak saya nih dah dua tahun...Dah jadi anak dara pun..huhuhu....

Semoga Auni menjadi anak yang bijak, solehah dan mendengar kata Ummi dan Abi...Semoga Auni sentiasa di bawah lindungan Yang Maha Esa dan menajadi anak yang solehah..Ummi doakan Auni sentisa dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik...Ummi dan Abi sayang Auni ketat ketat (^_^)


Nota kaki* Tak sabar nak balik jumpa Auni...Dia demam....Sian dia...

23 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak mie. comelnya Auni. kirimkan ciuman daripada aunty sheila ye. hehehhehee. muahhh Auni :)

    BalasPadam
  2. happy birthday auni. cepat sembuh ye.. ;)

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir auni... wah, dah 2 tahun dia... moga jadi anak yang solehah k...

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Lahir Auni ;) Comellll! :D

    BalasPadam
  5. hepi birthday auni..
    smoga mnjadi ank yg cerdik, solehah n membanggakan ibu bapa..

    BalasPadam
  6. Selamat ulang tahun Auni :D semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  7. semoga auni cepat sembuh... dan happy birthday dari aunty untuk auni... ^_^

    BalasPadam
  8. HAppy birthday Auni...
    Ala, kesian pula dekat birthday girl yang comel ni.. semoga cepat baik :)

    BalasPadam
  9. Alah comey comey. Celebrate kat mana tu. anak sy pun warded ni ha sebab demam

    Happy bday auni. Moga sihat dan ceria selalu.

    BalasPadam
  10. tomeinya auni..happy birthday sweet girl

    BalasPadam
  11. besar dah puteri akak.. moga jadi anak yg solehah..

    BalasPadam
  12. Happy belated birthday auni...ala comelnya diaaaa

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir auni comei.... skrg nih mmg musim kot, anak akak pun kejap sejuk kejap pns

    BalasPadam
  14. cepatnya masa berlalu kan...moga auni jadi anak bijak, pintar, solehah n dengar kata umi n abah yek...=)

    BalasPadam
  15. happy birthday auni. b a good girl ok. sebaya ngan bambam ni. hehehe. get well soon ye auni. samalah ngan bambam jugak, demam. dah masuk hari ke 4 ni, demam still on off. huhuhu

    BalasPadam
  16. Comelnya Auni.. Hepi belated besday ya.. Moga jadi ank yg solehah.

    BalasPadam
  17. hepi befday Auni. Smga mnjadi ank yg mnynangkn hati ummi n abi. Smga Allah merahmati prjalanan hidupmu. Get well soon syang. TQ

    BalasPadam
  18. Selamat ulangtahun kelahiran Auni. moga membesar menjadi anak yang membahagiakan ibu ayah.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.