Selasa, 23 April 2013

Burger Bakar Abg Burn

Assalamualaikum....

Semalam saya ada baca blogggggggg seorang blogger nih......huhuhu sebenarnya saya dah terlupa saya baca blog siapa semalam..Sangat teruk okeh!!!Blogger tuh cerita pasal dia makan burger bakar abg Burn kat Taman Pulai, Sikamat....Kepada blogger tersebut sila mengaku awak siapa ye hehehe.....Sebelum saya bebel panjang panjang, saya nak ucap terima kasih kat blogger tersebut sebab up entry pasal Burger Bakar Abg Burn Jajahan ke-7 tuh...Kalau tak saya pun sama macam beliau tak tahu pun ada burger bakar kat situ...Huhuhu....

Bila baca blog blog fofular cerita pasal meatball dan burger bakar supreme tuh, haruslah saya cuba jugak kan...Akhirnya, burger tuh jadi santapan mulut saya...Incik hubby tak mau makan. Dia order nasi putih dan tomyam kat gerai makan lain....Incik hubby nih tak makan sebarangan sebab tekak dia tekak Melayu..huhu...Bila saya cakap no mayonise no cheese dia tetap cakap "Tak nakkk".Okeh...Diam...


Burger Bakar Supreme Leleh...Meleleh lah sangat kannn...Sos lada hitam dia memang terbaekkk..Leleh leleh ngko...


Meatball nih bagi saya sedaplah cuma mayonise dan sos cheezy tuh dipekat dan dilikat lagi, confir mantop....Apa apa pun memang sedaplah...

Lepas nih tak tahu bila boleh pergi lagi. InsyaAllah ada rezeki sampai lagi kat sini...Mungkin tunggu adik adik saya balik kampung...Leh bawak family saya makan kat sini....

22 ulasan:

  1. saya berselindung di balik langsir...hahahaha..malu la mimi nak mengaku sbb diri sendiri pun baru tau..hahahha..teruk kan kite..padahal sban bukan besar mana pung..hahha

    BalasPadam
  2. saya jugak yg meleleh air liur tgk gambo2 burger bakar abg burn ni. tak kesempatan lg nk pegi.asyik tertangguh

    BalasPadam
  3. perghhh, tgk pun meleleh. Nak jgk try tp takda kat sabah. T.T

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, sheila belum try lagi. heee meleleh tengok beb. hehehehe

    BalasPadam
  5. wahaaaa sedapnyr nengok buger bakar ngn meatball tuh.... aduhla

    BalasPadam
  6. apa yg atas beger tu?.. maksud kak ina yg bawah roti tu.. yg warna kuning tu

    BalasPadam
  7. terliur!!! x pernah lagi try burger bakar :D

    BalasPadam
  8. sedapnye burger bakar,
    buger bakar abg burn ni ada cawangan jgk dkt food court ramal junction,
    dr sehari ke sehari nak try rasa, tp x terpegi2 lg ni..huhu..

    BalasPadam
  9. wah..... mimie... tgk je pun dah meleleh air liur... tebalnya daging dia....

    BalasPadam
  10. WOW..SEDAP NI..NNT KALAU KE KL BUI TRY

    BalasPadam
  11. yummy...bila nak ada kt cni yea...teringin juga...

    BalasPadam
  12. Pernh gak try..tpi tu lah standrd price hrga burger bakar ni.. Mmg hrga mahald r yg burger biasa..

    BalasPadam
  13. MV tak pernah makan lagi burger bakar..haha

    BalasPadam
  14. huhhh sedapnye,,teliuq heheheh belom penah mkn bger bkr

    BalasPadam
  15. hi...........cakap pasal burger bakar abang burn nih saya baru jer pegi makan kat branch dia di johor bahru. Lazat dan cepat service!Pics pun baru jer upload dalam blog so bila senang tu jenguk la yer di http://www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan hehe…takde topik lain
    dan....kalu minat tu follow la yer blog saya TQ

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.