Khamis, 18 April 2013

Beberapa perkara yang saya nak kongsi hari ini.....

Assalamualaikum....

Nak share beberapa perkara yang berkaitan entry saya..

a) Pencemaran air - Bila saya up entry tentang tahap kebersihan air kat rumah kita tuh, ada beberapa komen yang saya terima yang menyatakan dekat rumah masing masing guna filter...Alhamdulillah syukur, baguslah kalau kawan kawan dah guna filter tai korang yakin tak sejauh mana tahap kebersihan air filter tuh? Sebenarnya air yang saya uji tuh merupakan air yang saya ambil dari dua filter yang popular jugak tapi saya minta maaf sebab terpasa rahsiakan nama produk filter tuh sebab tak nak mengunang kontroversi kat blog nih ye....

b) Mengenai handphone Samsung Galaxy Note II Limited Edition tuh memang saya beli daripada blogger Amy. Handphone yang die jual memang waranti dari SME...Original ye...So,janganlah risau sebab dia memang berikan servis terbaik dan takkan tipu korang. Amy orang yang jujur....Korang takkan rugi pun berurusan dengan Amy nih....

c) Lagi seorang pemenang saguhati tak bagi nama lagi. So, saya cabut undi lain.....Pemenang saguhati tersebut ialah http://www.sheilashahfiekry.my.
Kepada pemenang email nama,alamat dan no.telefon kat email nih->mimiazirah84@gmail.com

10 ulasan:

  1. assalamualaikum kak mie, thanks. kejap lagi sheila email details ye. thanks again :D

    BalasPadam
  2. oh yeke??? camana tu kira still tak bersih jugak la....

    BalasPadam
  3. hohohoho seram gk lah nengok psl air tuh kan, bile lah akak nk cukup duit beli hp baru nih adohai...

    BalasPadam
  4. seronok jugakkan mimi bila cepat orang respon kat n3 kita..penat nak melayan jelah soalan..heee

    BalasPadam
  5. oh, tak bersih juga ek akak walau dah guna filter...

    BalasPadam
  6. tu la kan. mmg tak sure tahap kebersihan air melainkan hantar kat lab buat analisis.

    skrg kan banyak gadget jual online. so tak risau sgt. ;)

    BalasPadam
  7. Sekarang ni air semakin teruk kan, at least filter tak seteruk air tanpa filter kot

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.