Sabtu, 20 April 2013

Jom Manfaatkan Penggunaan Internet Dengan Sebaik Mungkin

3:35:00 PTG 86 Comments
SPONSORED POST ENTRY

Salah satu tips berguna jutawan internet, Irfan Khairi adalah perniagaan yang terbaik adalah perniagaan berdasarkan minat. Jika ada di antara pembaca entry ini berminat dengan internet dan ingin mengambil peluang yang ada yang berplatformkan internet, boleh hubungi saya, pemilik belog Anissensuous di email anissensuous@hotmail.com. Tapi sebelum tu korang dialu-alukan untuk baca semua link di bawah supaya korang dapat idea tentang program yang saya maksudkan :)












Kepada sesiapa yang berminat menjadi free member, korang boleh klik banner di bawah untuk mendaftar sebagai free member. Tiada sebarang caj yang akan dikenakan dan tiada langsung caj tersembunyi. Dijamin 100% :)

Link banner untuk free member :)

Kepada sesiapa yang ingin menjadi paid member seperti saya, korang boleh hubungi saya di alamat emel anissensuous@hotmail.com untuk maklumat lanjut :)

Link banner untuk mendaftar sebagai paid member :)

Selasa, 16 April 2013

Harga Samsung Galaxy Note Limited Edition (Martian Pink)

4:13:00 PTG 17 Comments
Tujuan saya buat entry nih bukan nak menunjuk nunjuk apa yang saya ada...Cuma nak kongsi dengan kawan kawan impian saya untuk dapatkan Note 2 kaler pink tercapai jugak....Alhamdulillah rezeki...Syukur sangat sangat...Tab saya pulak saya bagi my incik hubby guna...Dah ok pun tab tuh selepas hantar klinik...

Ada beberapa kawan blogger tanya berapa harga Note 2 tuh....Saya beli RM1900. Dekat kedai RM1900++..Beli dengan blogger sinarraudhah @ Amy Syaquena (fb)..Servis memang tip top...Percayalah...


Free : Postage + Screen Protector + Flipcase + 8gb Memory Card.....Kalau nak beli boleh deal dengan blogger Amy....Klik aje link fb die kat atas entry nih ye..InsyaAllah dia akan layan korang a.s.a.p..

Rabu, 3 April 2013

Tips @ cara yang saya buat untuk cepat mengandung

12:05:00 PTG 25 Comments
Actually entry nih saya buat khas untuk seseorang yang bertanyakan saya tentang hal nih. Rasanya dah dekat 2 minggu kot...Tapi saya nih memang busy mengalahkan PM...Dari sehari ke sehari nak post entry nih tapi tak terpost pun...

Saya nak share dengan kawan kawan tips@ cara yang saya buat untuk cepat mengandung...Actually, sebenarnya saya nih bukan kategori bunting pelamin tau. Selepas kahwin, saya tak kisah pun kalau mengandung cepat ke apa ke.Bergantung kepada rezeki Allah nak bagikan..Sebenarnya setahun juga saya "kosong"....Sepanjang tempoh saya "kosong" tuh macam macam soalan yang ditanya...Jemu jugakkan..hehehe...

Sepanjang "kosong" tuh saya ikhtiar buat pelbagai tips @ cara untuk mengandung. Antara tips@cara yang saya buat ialah saya pergi mengurut. Itu yang paling penting. Untuk pengetahuan korang, rahim kita sangatlah sensitif..Sekiranya kita pernah terjatuh ke kemalangan kecil ke, rahim kita akan membengkak dan masuk angin. Itu yang jadi pada saya, selama nih saya tak tahu pun rahim saya bengkak di sebelah kiri dan dah masuk angin. Bila mengurut tuh, baru tahu. Sebab sebelum nih, masa tingkatan 5 dulu saya pernah terjatuh masa membonceng motor kawan. Tuh punca rahim saya bengkak. Nenek saya cakap kalau kita pernah jatuh memang rahim akan bengkak. Sebab tuh susah nak "lekat".So, kalau rasa diri tuh pernah jatuh terduduk ke apa ke cepat cepatlah mengurut ye. Jumpa yang pakar mengurut tau.

Yang kedua saya amalkan makan daun kucai. Masukkan daun kicai dalam masakan yang bersesuai la kan. Tujuan untuk mengecutkan rahim yang membengkak tuh...

Lepas tuh, bila selepas bersama tuh kan, jangan terus bangun dan cuci pulak. Korang tunggu dalam 10 minit, tinggikan kedudukan kaki dan punggung tuh...Contohnya macam korang ampukan kedua dua kaki kat dinding dan angkat punggung sikit. Nih untuk memudahkan perjalanan sperma tuh. Nih tips yang saudara mara dan kawan kawan saya ajarkan..

Then, bila nak bersama tuh makesure korang tahu waktu subur korang..Dan digalakkan kerap bersama di waktu korang tengah subur. Nih yang saya dapat dari pembacaan sya di internet. Salah satu cara yang saya rasa efektif untuk dipraktiikkan kalau nak mengandung.

Sebenarnya lain orang lain cara diorang nak cepat mengandungkan. Macam saya, saya utamakan mengurut tuh dulu. Sebab kita kena ambil tahu keadaan rahim kita macam mana kan. Kalau rahim tak sihat memang payahlah nak mengandung.

Saya harap tips @ cara yang saya share dapat membantu kawan kawan yang masih mencuba untuk mendapatkan zuriat. If tak berjaya jangan salahkan saya pulak tau. Mungkin lain orang lain cara. Kalau cara nih tak berjaya korang pergilah buat rawatan susulan kat hospital ye.