Wordless Wednesday #19 - Set Zinger Burger


34 comments:

  1. oh sedapnyer..tambah pulak dengan wedges dia...best2 :)

    BalasPadam
  2. cheezy wedgesss tu memanggil2 je....haishhhhh

    BalasPadam
  3. kak zu jeles yang teramat sangat nih...hehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak mie, sedapnya. sheila suka gila burger zinger ni. teringat waktu kerja KFC dulu kahkahkah ;p

    BalasPadam
  5. saya nampak cheezy wedges tu je. hikhik..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, salam singgah dari blog Ros.

    BalasPadam
  7. tengok smbil menelan air liur je la..:)

    BalasPadam
  8. Salam mimi..lama x singgah..maaf yer...makan beger ke hari n? :)

    BalasPadam
  9. fevret kak izan juga zinger n potato wedges tu. tapi sampai arini blm dpt lagi rasa krusher tu....

    BalasPadam
  10. Saya pun kalau pergi KFC mesti order set ni ja, tambah dengan crusher :D

    BalasPadam
  11. alamak.. laparrr..
    done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    BalasPadam
  12. amboi sedapnya.... mmg ada set eh kak..

    BalasPadam
  13. [url=http://viagraboutiqueone.com/#umsxz]viagra 25 mg[/url] - buy viagra online , http://viagraboutiqueone.com/#xmorc viagra online

    BalasPadam
  14. Tetiba nak mkn kepsi pulak......hehe

    BalasPadam
  15. Adoiii my feberet set kat kepsi ni...

    BalasPadam
  16. sedappp nya!...lama tak makan zinger burger..:)

    BalasPadam
  17. bagi saya set zinger burger die xmemuaskann saya ehh bab burger die saja kott xtau knape.
    klau bab wedjes die saya memey peminat no 1 dalam dunia ni hahaha :)

    BalasPadam
  18. Uish sedapnya... nak cari KFC la lps ni...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.