Macam macam ada!!!

Assalamualaikum...

Rindunya saya kat kawan kawan....Rasa bisa bisa satu badan kalau tak update entry baru..Sebenarnya banyak cerita yang saya nak cerita kat blog tapi tuh lah kan tak berkesempatan...

Esok saya dah mula busy sebab sekali diberi mandat untuk jadi emcee. Kali nih saya bergabung dengan emcee senior...Jadi emcee untuk Mesyuarat Agung Perkep....Doakan semoga segalanya berjalan dengan lancar...

InsyaALLAH, tak lama lagi saya akan dapat baby baru....Tak sabar nak tunggu kehadiran baby baru saya tuh..

Lappy saya yang rosak tuh pun saya belum hantar repair lagi, next week baru nak hantar..hehehe...Sementara nih update entry guna lappy orang aje....

Hari nih pulak saya bertungkus lumus siapkan tuntutan tuntutan pegawai polis dan anggota polis. Esok dah sibuk dengan mesyuarat Perkep...Kat office saya nih masing masing dah kelam kabut nak buat persiapan terakhir untuk persiapan esok...

Hari nih jugak, saya dah terima cek pertama dari Nuffnang. Alhamdulillah rezeki anak anak saya. Tak sabar nak belikan diorang permainan lego...

Next week pulak hari Rabu, saya dah start cuti sebab dah mula busy buat persiapan akhir majlis perkahwinan adik saya yang no.2...Bertambah tambah busy lah saya nih...Bulan nih memang bulan yang sangat sangat busy bagi saya..Kesian kawan kawan saya masih berhutang nak balas jejak korang...Hopefully korang semua faham ye...

Nanti saya akan terjah korang semua ye....

24 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusan akak... =D

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kak mie, hee baby baru? kak mie pregnant ke? heee alhamdullilah rezeki kak mie dgn anak2. sheila nak set lego gak kak mie. hehehehehehehe

    BalasPadam
  3. waa..bznya akak..harap semua berjalan lancar ye..:)

    BalasPadam
  4. Yeke sheila? Kak Mimi preggy ye? Tahniahhh..doakan idaaa...

    BalasPadam
  5. kak ina yg baca ni pun dpt rs kesibukan mimie :=-)

    BalasPadam
  6. macam² agenda ye..moga semuanya lancar :)

    BalasPadam
  7. wah2 mmg bz, takpe2 kiteorg paham nyer... mmg rezeki bkl bby baru ek, dpt itu ini

    BalasPadam
  8. wahhhh..congratssss!!...xlama lagi dpt bau baby baru..;))))

    BalasPadam
  9. akak pregnant yea..alhamdulillah...dah dapat dah cek...MV tak dapat lai

    BalasPadam
  10. Semoga segala yg dirancangkan akan berjaya yeh PU

    BalasPadam
  11. amboi...bz betol...pregnant eh...?

    BalasPadam
  12. moga Allah permudahkan segala urusan mimie ye...

    BalasPadam
  13. kak miii, konpem berlambakkk komen yang tak approve lagi kann. :p
    go kak mimi gooooooo :)

    BalasPadam
  14. Mesti nuffnang masyukk dpt beli set lego......anak2 mesti happy.....

    BalasPadam
  15. Wah!! Mesti bebudak tu suka dapat Lego...Bagus permainan tu...membentuk kreativiti bebudak... M pun tgh tunggu first cheque dari Nuff

    BalasPadam
  16. citer la skit pgalaman kak jd emcee heheee :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.