Selasa, 19 Mac 2013

Kami tiga beradik

Saya, Dian (Pengantin) - no 2 dan Suria - no 3 (adik bongsu perempuan takde dalam gambar)

Time nih menunggu saat diijabkabulkan.....Tema kaler nikah hitam + silver (sama tema nikah saya dulu) Actually banyak persamaan majlis perkahwinan saya dan adik saya, Dian nih..Bila ingatkan semula memang nak tergelak pun ada...Mungkin kebetulan semua tuh berlaku kan kan....

Sama tak muka kitorang tiga beradik?

Nota kaki*Tetiba aje tengok gambar nih muka saya kurus...Padahal muka saya bam bam aje...Mungkin faktor cara pakai shawl halfmoon tuh kot....

27 ulasan:

  1. simple je makeup pntin... kalu tgk sekali imbas tak perasan pun itu gambar pantin time nk nikah... sbb jarang nikah ngn warna itam....

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, manisnya! hehhe. nampak bergaya pakai tudung halfmoon tu :)

    BalasPadam
  3. semuanya cantik..akak mmg nampak kurus lah

    BalasPadam
  4. cantik..
    tpi 1st time tgok akad nikah pkai hitam :)

    BalasPadam
  5. Sama je muka tiga2 tu. boleh cam. Uniklah pengantin berbaju hitam,

    BalasPadam
  6. sweetnya pengantin! yelah... iras mimi n adik2...

    BalasPadam
  7. comel!
    jarang tgk pengantin mengenakan busana warna hitam time nikah

    BalasPadam
  8. agak sama je mukanya tapi napa pengantin pakai hitam ??..tak terserlah..

    BalasPadam
  9. first time tgok pengantin pakai baju nikah kaler itam, anyway simple but nice! :)

    BalasPadam
  10. cantik. suka la kaler baju tu mimi tu.

    BalasPadam
  11. xsama sangat rupa akak adik beradik..heee

    BalasPadam
  12. eh mimie pulak yg nampak mcm pengantin. sbb warna baju kot. ;)

    BalasPadam
  13. mak aih.. cunnyer kamu adik beradik.. sejuk perut mak ngandung.. :)

    BalasPadam
  14. aloh aloh sweet jeee adik beradik nie..;)

    BalasPadam
  15. laa, gambar nikah ke... kak ina ingat gambar biasa.. sebab semuanya cantik2.. xdapat beza mana 1 pengantin :-)

    BalasPadam
  16. muka tak sama wpun adik beradik kan... tp yg penting tiga2 comei hihi

    BalasPadam
  17. semua cantik..akak sama dengan wani la semua perempuan 3bradik hihihi

    BalasPadam
  18. Srnokny ada adik beradik perempuan.
    Sy ppuan tunggal...
    Selamat pengantin baru buat dian

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.