Iklan Says.Com menari nari kat blog


Kalau kawan kawna perasan ada iklan iklan yang menari nari kat bawah header saya tuh, tuh iklan dari SAYS.COM...Salah satu cara saya nak tambah income kat SAYS.COM....Bagi yang belum daftar cepat cepat daftar. Jangan risau iklan SAYS.COM nih tak bagi effect apa apa kat iklan Nuffnang korang.

Saja nak tambah duit poketkan...Walaupun dah ada kerja tetap dan berpencen tetap jugak nak cari side income lain. Sekarang punya masa harga semua barang dah naik kan...Gaji yang ada sekarang belum tentu dapat tampung perbelanjaan harian. So, kena cari inisiatif lain untuk tambah income. Walaupun tak banyak tapi sikit sebanyak income dari iklan nih leh jugak tampung sikit sikit simpanan kan kan...

Bukan nak menagih simpati ke atau paksa kawan kawan. Kalau yang mana rajin singgah blog picisan saya nih, rajin rajin lah klik tabung untuk Aina dan Auni...hehehe...Jasa baik kawan kawan insyaALLAH akan dibalas (^_^)...

13 comments:

  1. Assalamualaikum kak, sheila pun ada id tu. nanti klik juga :)

    *camne nak masukkan iklan SAYS tu kat blog ek?

    BalasPadam
  2. sila lah ajar kami2 yg x brp nak reti ni. hehehe. tahniah ye!

    BalasPadam
  3. hai. anda teror dalam mencari perkataan? terjah sini! rebut peluang menang hadiah hebat , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/menang-kad-starbucks-bernilai-rm150.html

    BalasPadam
  4. Ida memang buat Says.com. dah pernah cash outkan sekali.. hehehhe ;)) Done klik =)

    BalasPadam
  5. tahniah mimie..done untuk auna dengan auni..:))

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.