Selasa, 12 Mac 2013

Follower bertuah - 1234 dan 1301

Seperti yang saya janjikan sebelum nih saya nak review follower bertuah saya iaitu follower yang ke 1234 dan 1301. Alhamdulillah hari nih genap sudah follower saya 1301. Mula mula saya nak review blog follower yang ke 1234 iaitu nekonette.com..


Jom kawan kawan kita terjah blog Kitty nih. Dari apa yang saya tengok, Kitty nih masih baru dalam dunia blogging. Berasal dari Brunei....Tak banyak yang dapat saya ulas tentang follower saya nih...Yang penting penulisannya dalam blog berbahasa Inggeris ye...Jom kawan kawan kita follow Kitty. Tak rugi pun kan kalau kita follow...


Follower saya yang ke 1301 (sempena tarikh lahir saya nih..hehehe) pulak ialah Saida Hata [^_^]. Tapi sayang seribu kali sayang saya tak dapat nak review blog beliau sebab takde link blog....Agak payah kalau jadi macam nih kan. Saya nak follow semula tak boleh sebab takde sebarang jejak yang ditinggalkan. Hopefully kalau empunya diri baca entry saya nih sila silakan lah tinggalkan link blog awak untuk saya balas kunjungan ye...


Kepada dua orang follower bertuah saya nih sila hantar nama,alamat dan no.telefon di email saya nih mimiazirah84@gmail.com ye (^_^). Ada gift istimewa daripada saya untuk korang berdua...

32 ulasan:

  1. wahhh..tahniah mimi! makin ramai follower awk ye

    BalasPadam
  2. assalamualaikum akak . hee . sori . saya nak tinggal footprint tadi tapi taktaw nak letak kat mana . cari chatbox x jmpe plak . maaf ye . ni url blog saya :http://kisahsikacamata.blogspot.com/ sudilahh singgah ^^

    BalasPadam
  3. jemput join
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

    BalasPadam
  4. tahniah dh makin bertambah followers

    BalasPadam
  5. tahniah kpd pemenang..
    folower Mimi semakin ramai..tahniah ya Mimi..:)

    BalasPadam
  6. Hi Mimi, ni Kitty :-) Sebenarnya Kitty dah lama blogging ni. Dari tahun 2007, tapi on and off lah. Tahun 2009 baru blogging secara consistent hehehe.

    BalasPadam
  7. ooo pelik gak td kenapa 1301. huhu..

    BalasPadam
  8. alaaaaa, kenapa bukann nadiaaaa T___T
    :P

    BalasPadam
  9. Tahniah mimi, ramai follower mimi yek. Insya Allah nenanti akan terjah blog mereka2 yang bertuah tu. :)

    BalasPadam
  10. tahniah mimie. untungnya mereka yang bertuah itu :)

    BalasPadam
  11. tahniah utk keduanya.

    1234 tu dh biasa blogger anugerahkan, tp kenapa 1302? ada special date or number ke?

    BalasPadam
  12. tahniah utk keduanya.

    1234 tu dh biasa blogger anugerahkan, tp kenapa 1301? ada special date or number ke?

    BalasPadam
  13. Hehehe Kitty sebenarnya dah lama blogging (since 2007) tapi on and off. Tahun 2009 baru blogging secara continuous semula, and baru je add Google Friend Connect widget bulan lepas huhuhu :)

    BalasPadam
  14. Aii salah tekan Publish tapi belum habis comment :(

    Kitty dah emel you ;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.