Selasa, 12 Mac 2013

Cara pemilihan pemenang untuk 5th Anniversary Mini GA

Assalamualaikum....

Alhamdulillah baru saja lima hari saya rasmikan 5th anniversary Mini GA sambutan yang saya terima amat menggalakkan. Setakat nih penyertaan mencecah 100++....Alhamdulillah syukur...Walaupun hadiah bukan daripada sponsor sponsor terhebat namun sambutan Mini GA daripada kawan kawan membuatkan saya terharu...Terima kash sudi join Mini GA saya walaupun hadiah tak seberapa...InsyaAllah, jika ada rezeki lebih manalah tahu akan ada penambahan hadiah misteri untuk kawan kawan....

Berbalik kepada tajuk besar kat atas nunnnnnn.....Ada di antara peserta Mini GA saya tanya pemilihan pemenang berdasarkan random.org atau pun cara yang lain. Okey, saya nak terangkan kat sayang sayang saya semua nih ye. Cara pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan undi. Saya akan key in nombor nombor bertuah korang dan akan gulung kecik kecik. Siapa yang akan cabut undi? Tentulah Aina dan Auni, puteri puteri kesayangan saya tuh....

So, cabutan yang dibuat adalah tulus mulus dan kudus tau..Takde pilih kasih ye....

Nota kaki* Sekiranya ada penambahan hadiah saya akan maklumkan ye. Saya akan pick satu tarikh untuk buat satu entry khas tentang hadiah hadiah yang bakal korang menangi. Lepas tuh saya terus bungkus siap siap...Tinggal tulis nama pemenang dan pos aje....


14 ulasan:

  1. noted. hehehe. nnt ada kelapangan saya join tau. ramai yg join tu. tahniah!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, bestnya ramai masuk mini GA ni. ehhe. yeayy anak2 yang cabut undi ek. hahah semoga sheila jadi salah seorang pemenang. hee :)

    BalasPadam
  3. ooo..Auni dan Aina ye yg akan pilih..suke la diorg nnt nk pilih2x.. :)

    BalasPadam
  4. jemput join
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

    BalasPadam
  5. semoga ada rezeki . Penat mengarang esei , hehehehe

    BalasPadam
  6. goodluck....CiM belum pernah buat GA di blog.

    BalasPadam
  7. aina dgn auni mesti suka nanti time nak cabut tu hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.