Baju Pengantin : Kombinasi 3 colour - Biru Turqoise, Ungu dan Pink


Cantikkan kombinasi kaler baju pengantin nih....Time saya kahwin dulu takdo design macam nih....Sekarang nih macam macam ada....Jealous aku nok!!!Hahaha

Semoga kekal hingga ke syurga...Amin

24 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. cantiknya. subhanallah. semoga pengantin ini kekal bahagia hingga ke syurga. insyallah :)

    BalasPadam
  2. gabungan warna yg cantik!
    selamat pengantin baru :)

    BalasPadam
  3. Santek..3 tu kak punya favourite colour...
    Muka ada iras mimi lah...adik ya?

    BalasPadam
  4. cantik pengantin ni, bagai pinang dibelah dua..

    selamat pengantin baru, semoga kekal hingga ke syurga..

    BalasPadam
  5. cantiknya pasangan pengantin...bagai pinang dibelah dua. betul...skrg ni mcm2 kombinasi baju pengantin kan.

    BalasPadam
  6. hehee msa wedding abg shida kami tema biru terqoise :)

    BalasPadam
  7. cantik sgt.skarang ni mcm2 kombinasi kaler kan. kita yg dah kwen ni pun teruja tgk baju2 pengantin..haha

    BalasPadam
  8. cantiknyaaaa.... sesuai sangat padanan warna ni...menarik!

    BalasPadam
  9. semoga kekal hingga ke hujung nyawa...amin3...

    BalasPadam
  10. skrg ni mmg mcm2x ada...tak yah ckpla,...mcm2x combination wane ada..hihihi..cantik! ^^

    BalasPadam
  11. memang cantik la mimie...1st time tgk "wah!...nice colour"...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.