Alhamdulillah rezeki (^_^)

Assalamualaikum....

Saya terima komen dari penganjur iaitu Ejulz yang saya merupakan 100 peserta terawal menyertai segmen yang dianjurkan. 100 penyertaan pertama akan dapat 1 button badges/1 stciker fridge magnet So, dengan suka hatinya saya terjah blog Ejulz nak tinggalkan komen. Alhamdulillah, bila saya tengok dekat senarai pemenang, nama saya ada....Saya menang set Spoon & Fork....


Alhamdulillah, walaupun mood nak join CGL nih suam suam kuku kambing tapi masih ada rezeki nak memang. Sebelum nih saya menang shawl dari mega GA kak Ina....

Nota kaki*Nanti saya update hadiah yang saya dapat dari kawan kawan...

28 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie. taniah! bestnya menang hadiah. hehehhe

    BalasPadam
  2. tahniah
    suka bila dpt hadiah free nie
    nak2 FM tu lg la suka kan

    BalasPadam
  3. waa.. tahniah yea! =)

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. tahniah..kak tak sempat nak join ahri tu..

    BalasPadam
  5. tahniah kak.. :)
    alhamdulillah.. rezeki.. :)

    BalasPadam
  6. yg suam2x kuku tu la kdg2x ada rezeki yer..hihihi..tahniah kak mimie :)

    BalasPadam
  7. tahniah mimie...alhamdulillah rezeki...

    BalasPadam
  8. tahniah! FD pun menang dalam segmen tu, hehe :D

    BalasPadam
  9. singgah ye PU dan done jugak..kak mimie sibuk ea?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.