Rabu, 6 Februari 2013

Video yang saya download untuk Aina dan Auni

Tadi saya ada update entry tentang Aina dan Auni yang belajar Alif Ba Ta malam tadi. Ada lah beberapa kawan blogger yang mintak share nama video tuh. So, saya dengan murah hatinya sertakan nama video tuh ye tapi saya tak dapat nak sertakan video sebab hujan line lembab macam siput. Nanti kawan kawan ari kat youtube ok.....

a) mari kita belajar alif ba ta - video lagu
b) Belajar Alif Ba Ta (JAWI) untuk kanak kanak : DEMO
c) CD Komputer Belajar ABC, Alif Ba Ta dan 123

Lepas tuh kawan kawan boleh jugak cari video tentang kisah kisah nabi....

21 ulasan:

  1. thanks for sharing info dear. nnt saya try cari. thanks so much!

    BalasPadam
  2. kak fieda ambik resepi ayam kat sini

    http://atleena.blogspot.com/2012/11/pemanggang-ikan-ajaib-resepi-ayam.html

    BalasPadam
  3. kak fieda ambik resepi ayam kat sini

    http://atleena.blogspot.com/2012/11/pemanggang-ikan-ajaib-resepi-ayam.html

    BalasPadam
  4. lagu alif ba ta tu anak buah saya pun suka. :)

    BalasPadam
  5. anak anak kak zu dah habis dah zaman dengar lagu nasyid..la ni depa dok dengar lagu korea jer..huhuhu

    BalasPadam
  6. senang skarang. download jea kat you tube kan. biasa budak2 suka la kalau dapat tgk .

    BalasPadam
  7. tq for sharing mimie, akak download applikasi mengaji kat hp, at least berguna utk diorg kan

    BalasPadam
  8. salam sis
    Terima kasih sudi kogsikan sis


    Terima kasih atas kelapangan sis melawat tirana aduka..

    BalasPadam
  9. Anak2 memang suka tgk vid camni. Cepat diaorang belajar kalau diaorang suka.

    BalasPadam
  10. sat lagi, tengoklah ...aina dan auni
    pandai download sendiri..

    BalasPadam
  11. tq share ye...

    klik dh iklan2 kat blog tu...

    BalasPadam
  12. bagus ni kak..bole mmbntu anak2 cpt bljar..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.