Khamis, 28 Februari 2013

To sayang2 semua

Assalamualaikum....

Lamanya tak jengah rumah kawan kawan...Rindunya lah saya kat kawan kawan semua. Payahkan kalau lappy rosak nak ketuk rumah kawan kawan pun payah...Saya ikut dan aje nak jejak rumah kawan kawan...Sekarang nih memang saya tak mampu nak jejak sebab sangat sangat busy lor....

Petang nih kat office saya ada majlis perpisahan salah seorang pegawai yang akan bertukar ke Kedah. Again, saya diberi mandat untuk jadi MC okey...Kepala tengah ting tong wei nak cari ayat yang sesuai nak gunakan. Kepala miong miong menggagau cari dan fikir pantun yang bersesuaian...

Nanti saya update entry nih kemudian...Rasanya lepas nih jenuhlah kawan kawan nak baca entry2 saya sebab banyak entry2 tertangguh nih....Nak termuntah rasanya saya nih..hahaha

18 ulasan:

  1. ala siannya laptop rosak...tak pe dah baik nanti, jalan banyak2 yer..=D

    BalasPadam
  2. nanti kalau dah baik laptop tu singgah la ke blog saya yeee..

    BalasPadam
  3. saya sangat memahami situasi yang Mimie alami ni. hehe. sebab pernah kena. keinginan utk terjah menerjah sangat membuak-buak. lama gak ye laptop Mimie kena servis..

    BalasPadam
  4. Habis Mimi sekarang guna handset ke update. Kalau kakak tak puas sebab skirn comel..

    BalasPadam
  5. saya pun dah lama x singgah sini since kebizian keje nak audit..

    BalasPadam
  6. mesti suara mimie sedap kan? tu yang asik jadi MC je...

    BalasPadam
  7. Lappy ayah cikgu pun rosak ni. Mmg la tak syiok berbelog dgn note....huhuhu

    BalasPadam
  8. mmg susah bila lappy rosak,

    eija pun sama, lappy dah rosak n confirm x boleh repair..huhu sedihnya, mmg terjejas gak la BW ke blog kawan2..

    BalasPadam
  9. ye...syg kamu di sini..eh?hahhaha ;p

    BalasPadam
  10. jangan banyak2 sgt nanti tak larat nak baca. hikhik..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.