Suamiku Jururawat




Malam semalam pukul 10.00 malam siapa ada tengok cerekarama TV3 sempena CNY iaitu Suamiku Jururawat…Saya tertinggal nak tengok 40 minit awal drama tuh lah tapi takpe, sekarang IT di hujung jari, search aje kat youtube…Leh download..koh..koh..koh..

Best sangat sangat cerita nih nak nak gabungan comel Yana Samsudin dan Tomok….cerita mengisahkan seorang doktor berkahwin dengan lelaki jururawat tanpa rasa cinta. Bila tengok diorang bergaduh manja, alahai sweetnya..Kelakar pun ada…Saya dah banyak kali ketawa besar tengok telatah si Yana dan Tomok…

Yang saya geli hati Mikail kenakan Dr.Fitri dengan menampal  nota di belakang badan Dr.Fitri..Pura pura mintak maaf konon padahal dia nak mendajalkan doctor Fitri tuh…

Part yang paling saya suka bila, Mikail (Tomok) pura pura sakit dan nak makan bubur. Yang tak menahan Mikail siap muncung muncung lagi nak mintak bubur kat bini dia..Alahai comelnye….

Boleh dikatakan semua part dalam cerita tuh saya suka..Sweet aje tengok diorang berlakon sama sama. Macam menjadi gandingan diorang kan?

8 comments:

  1. endingnya macam mana ea? saya tengok tak abis sebab anak anak mula nak tidur...
    mmg ok citernya

    BalasPadam
  2. mang beshla lakonan tomok, pandai dia menghayati lakonan tu...

    BalasPadam
  3. tak tengok citer ni..anak2 asyik tegnok kartun..tak ada can tengok huhu..nak p tengok YT mcm best jer citer dia ni..

    BalasPadam
  4. hahaha..best..MV tengok dgn hubby serius lakonan tomok mmg menjadi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.