Isnin, 4 Februari 2013

Status Nuffnang jadi Non-Glitterati

Assalamualaikum....

Pagi tadi saya mcama biasa bila bukak blog saya akan bukak akaun Nuffnang sekali....Sekali saya terkejut bila tengok staus akaun Nuffnang saya...Sedih aje tengok.....Bila dah jadi macam tuh saya cepat cepat hantar tiket kat Nuffnang...


Nota kaki* Mood saya tak berapa elok gara gara claim anggota yang tak dapat...Nanti saya cerita kat next entry

20 ulasan:

  1. Laaa...mcm mana bley bertukar status plak tu?

    BalasPadam
  2. sama mcm nik. kalau ada masalah jea hantar jea tiket kat nuffnnag kan, senang,

    tp setakat ni tak pernah lagi tertukar status pd Non-Glitterati.

    BalasPadam
  3. Sama masalah jugak lah nie dgn Mimie. Moga selesai cpt...

    BalasPadam
  4. aik, nape jd cmtu.. saya dh check..saya punya ok...

    BalasPadam
  5. Kak, cyda pun kena macam tu hari tu.. cepat2 cyda hantar ticket kat nuffnang.. sakit mata tengok.. hehhehehee :)

    BalasPadam
  6. Saya pun pernah jd camni...tiba2 member jd non glitterati...terus send tiket kat nuff...pastu ok balik...

    BalasPadam
  7. Bila ada yg tak kena mood nak berblog memang boleh terjejas Mimi..

    BalasPadam
  8. nasib baik perasan. hrp2 lepas ni ok balik.

    BalasPadam
  9. mimi..apa tips nak dapat cpuv? kak intan duk kosong je lg..:(

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.