Selasa, 5 Februari 2013

Star rating : Iklan Nuffnang di blog Corat Coret Pink Ummi


Alhamdulillah, star rating untuk iklan di blog saya dah capai 4 bintang untuk iklan di bahagian atas header dan sidebar...Di bahagian tengah antara entry still tiga bintang....

23 ulasan:

  1. Mimi, segak eh eh eh blog kak intan..ekekek..kak intan tukau je guna yg asli nyer background..pilih2 tadi, bekenan yang n..

    Mimi nyer iklan berada di tahap bintang2 tertinggi..huhuh

    BalasPadam
  2. Wah..berapa lama nak dapat 4 star? Kalau dah penuh..tak dapat earning dah kan?

    BalasPadam
  3. Tahniah...
    Masih xpham psl nuffnang nie.. :D

    BalasPadam
  4. tahniah..una tak penah pulak terfikir nak chek star rating pe bagai kat nuffnang ni..hehehe..nak try chek lah nanti

    BalasPadam
  5. tahniah mimie!! wahh twinkle twinkle lilttle star

    BalasPadam
  6. hoho..baru tahu star2 ni tujuan nya tuk apa.

    BalasPadam
  7. ooo camtu ke? selalu gak tgk bintang2 ni tp tak tau utk apa...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.