Sebab status Nuffnang saya Non-Glitterati

Semalam saya ada bagitahu kawan kawan status Nuffnang saya jadi Non-Glitterati. Saya pun dah hantar tiket kat Nuffnang. Tadi saya check gmail, pihak Nuffnag dah pun respon tiket saya...


Menurut sistem Nuffnang status saya Glitterati...Tapi bila "crawler" nig assess blog saya, secara otomatik status saya kena rempove....

Alhamdulillah pagi tadi saya check akaun Nuffnang. status saya dah bertukar jadi Glitterati semula...


Kawan kawan tahu tak maksud "crawler" tuh? Yang saya tahu crawl tuh merangkak..Kalau "crawler" tuh apa erk?Takkan perangkak pulak..hahaha...Lawak bangang saya buat tengahari nih...

21 comments:

  1. AK pun pernah jadi cmtu..terus email depa..pastu depa balas cam sama je ayat.hehehe

    BalasPadam
  2. Mungkin sebab tukar dot my kot...
    Tu yang dia terganggu sikit...

    BalasPadam
  3. mungkin sejenis makhluk it yg jahat kot ..ehehe..tahniah mimi dah kembali ke asal

    BalasPadam
  4. tahniah mimi dah kembali kepada asal..mungkin maksundnya makhluk it yg jahat

    BalasPadam
  5. crawler tu mcm kaki ampu or pengampu.. tp bila nak disesuaikan dgn ayat nuff tu... jd pe ek... ada anon2 kot... or mimie terpublish komen anon ke... ntah, kak ina pun xtau.. hihii

    BalasPadam
  6. erkkk.. crawler????hehe.. sy pun xtau (^____^)

    BalasPadam
  7. Apa yg fiza faham crawler tu kod html yg crawl ke web yg updated... If tak dpt baca ia akan keluar error...

    BalasPadam
  8. Kaki ampu? Apakah..nuffnang tolong jelaskan secara details..tak paham >.<

    BalasPadam
  9. mgkn org dia ad yg merayap kot...hihihi

    BalasPadam
  10. amende la yg merayap kat blog awak. hihi..

    BalasPadam
  11. I tak tahu la pasal Nuffnang sbb takder pun, tapi yg ni I rasa web crawler, program untuk asses website untuk indexing info. lebih kurang la.

    BalasPadam
  12. buat kita panik ja kan? hehe..sama la sha pun cmtu gak..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.