Pencarian follower ke 1234 dan 1301...

Alhamdulillah follower saya semakin hari semakin ramai...Tapi taklah berpuluh puluh riban macam blogger blogger otai kan....Bagi saya ada follower 1000++= nih dah kira syukur....

Setakat hari ini pukul 01.05 petang, follower saya dah pun mencecah 1233.....So, tinggal lagi seorang saja saya nak capai follower 1234...Siapakah yang bertuah tuh?hehehe...

Saya pun tengah nak cari follower yang ke 1301...Kenapa follower 1301? Sebab sempena tarikh lahir saya...So, kepada dua bakal follower saya yang bertuah nih, opkos lah kan saya akan review blog diorang dan ada hadiah istimewa menanti.....

Nota kaki* Tak sabar nak tunggu follower yang bertuah tuh...

31 comments:

  1. tahniah yer mimi...kak zu follow 2 kali aci tak..

    BalasPadam
  2. Kalau unfollow pastu follow balik dikire tak??
    Hehehhheh....
    Tahniah.. Atleast ada gak perkataan ribu tu.... =D

    BalasPadam
  3. banyak tu kak, followernya.. Siapakah yang bertuah tu?.. Ros pun tak sabar nak tahu ni .. hihihi

    BalasPadam
  4. aci tak kalo saya unfollow pastu follow balik nanti? hikhikhik..

    BalasPadam
  5. haaaa..tu dah dapat...1234
    kalau kak cuba utk 1301 nanti sekali lagi, boleh tak?

    BalasPadam
  6. Saya nak unfollow and follow balik boleh? hehehe

    BalasPadam
  7. alamak...saya dah terlambat...saya yang ke 1235...hehe

    BalasPadam
  8. menarik tu Mimie. terasa macam nak buat macam tu jugak la. hehehe.

    BalasPadam
  9. alaa.follower ke 1243 dengan 1301 je yang dapat hadiah? nak jugak.hehe.tahniah dekat sesiapa yang dapat:)

    BalasPadam
  10. follower ke 1234 dengan 1301 je yang dapat hadiah?nak jugak.hehe.tahniah dekat sesiap yang dapat :)

    BalasPadam
  11. dah lama follow blog ni..so xdpt la no bertuah itu...ekeke

    BalasPadam
  12. wah, nampaknya dah tercapai angka 1234 tu.

    BalasPadam
  13. Rugila cikgu mcm ni dah follow awal2 hihi....tu dah 1235 followers

    BalasPadam
  14. wow..cantik no 1234..siapa kah itu :D
    cepat review :)

    BalasPadam
  15. Salam mimi..tahniah yer....nak jadi follower 1234 tu boleh tak?hehe

    BalasPadam
  16. tu dh dapat dah follower ke 1234, untungnya sapa org tu ye...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.