Isnin, 11 Februari 2013

Kulit muka sudah cacat meh!!


Assalamualaikum…

Sejak seminggu yang lepas kulit muka saya mengelupas tapi tak teruk lah…Kalau tengok dari dekat memang nampak…Kawan saya siap cakap saya baby tua sebab kulit mengelupas…Ada jugak cakap bagus sebab buang sel kulit mati…

Sekarang kulit muka dah kurang pengelupasan tapi muka saya dah cacat sikit kat bahagian tepi dagu saya. Gara gara geram tengok muka mengelupas, saya gosok gosok kulit yang mengelupas tuh….

Tak sangka pulak bila dah mengelupas jadi macam nih….Tak pasal pasal ada bekas macam terbakar dekat kulit muka….Nak menyesal tak guna kan. Siapa suruh tangan tuh menggatal tenyeh muka tuh kan? Padan dengan muko den…koh..koh..koh..


See, kesian kan saya sebab muka dah cacat…Takde kerja, cari kerja..Tak pasal pasal muka ada tanda…Confirm incik huby balik nanti tanya muka tuh kenapa…

Nota kaki* Silap sendiri kan...T_T

9 ulasan:

  1. nanti ok balik la tu. lain kali jgn buat lg ye. ;)

    BalasPadam
  2. pakai produk apa tu mimi? aduyai mmg sakit kalau mengelupas kan

    BalasPadam
  3. pakai product apa yg menggelupas kulit tu?

    BalasPadam
  4. pakai masker rumpai laut kak. semalam kulit sy menggelupas jugak. pakai masker tu terus kurang.

    BalasPadam
  5. xpa.. lama2 mesti ok.. tp jgn duk gatai tgn lg yer.. hihii

    BalasPadam
  6. xpe nnt baiklah..letaklah collagen biar hilang parut..tak pun minyak gamat...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.