Khamis, 7 Februari 2013

Kerana incik hubby saya turutkan

Sekarang nih kan sibuk pasal drama Setia Hujung Nyawa....Hari nih last episod kan? Saya dah lama tak tengok...Rasanya dah banyak ketinggalan...huhuhu...

Semalam incik hubby mesej saya. Dia nak mintak tolong saya...Nak tahu dia nak mintak tolong apa? Mintak tolong download kan drama Setia Hujung Nyawa. Saya nih rasa peliklah kan sebabnya setahu saya incik hubby nih payah nak layan cerita cerita cintan cintun nih. Saya siap cakap dia buat lawak. Dia punyalah merayu suruh saya download cerita tuh sebab dah banyak episod yang dia ketinggalan...Sayangkan suami punya pasal, saya gagahkan jugak download Setia Hujung Nyawa...Kerana incik hubby saya turutkan kemahuan dia..Kang tak buat apa yang dia nak merajuk pulak kan (^_^)


Nota kaki* incik hubby saya takde...Dia masuk hutan kat Pahang tuh yang banyak miss cerita nih...hehehe

31 ulasan:

  1. he he he...kaum suami pun terjebak jugak kan tengok setia hujung nyawa...

    *x sabar tunggu grand finale malam ni... (petang ni)

    BalasPadam
  2. Kakcik kadang2 TERtengok je drama ni. Nak tunggu tu tidaklah, lagipun disiarkan pada waktu Maghrib...

    BalasPadam
  3. hoho...abi nory dah nak last2 episod baru die nak layannn...pastu byk tanyaa..adehh

    BalasPadam
  4. wahhhh..husb mimie pun layan cite ni ye. saya x pernah tgk pun. hehehe

    BalasPadam
  5. Kalau terlepas suka tgk kt tonton. Lepas tiue senyum sesorang dalam office. Matilah, orang depan ingat saya sewel. hahaha.

    BalasPadam
  6. hehe.. ada jugak ye peminat lelaki layan cite ni...

    BalasPadam
  7. so sweet la incik hubby Mimie. hehe.
    sy pon dah lama tak layan SHN ..

    BalasPadam
  8. siap merayu tu..penangan setia hujung nyawa..hehehe... ja x layan citer2 cm ni.. tp kl tgk pun last episod ja..hahaha.. mlm ni blh la tgk..

    BalasPadam
  9. sweet...sy pun tengok skip2...igt nk cari jugak semua episod...cam best cite ni

    BalasPadam
  10. Hehehe..baru td tgk el dgn hady tu kat wanita hari ni..diaorg ckp ending lain sket..kena tggu karang la

    BalasPadam
  11. cite nie tak layanlah sebab bru balik keje time tu so x sempat :)

    BalasPadam
  12. hahaha..
    tak pernah pun tgk..
    best sgt ke?

    BalasPadam
  13. la encek hubby awak minat jugak ke...ingat pompuan je..hikhik

    BalasPadam
  14. tak tengok citer ni..

    rupanya suami pun suka drama ni..:)

    BalasPadam
  15. aloh3..sweetnya suami akk..hehehe..dia pun layan jgk dalam diam ye.. ;)

    BalasPadam
  16. hubby nik jugak la tak layan citer drama ni.lagi suka tgk cartoon..haha

    BalasPadam
  17. terlepas nk tgk ending citer ni smlm..hehehe..

    BalasPadam
  18. wahhh... kagumlah ngn incik hubby awak... hehe. Saya pun Mr President jgn haraplaa, jenuh paksa tengok pun dia tak tengok.

    BalasPadam
  19. sayangkan en hubby kenalah downloadkan ye mimi... hehe...

    BalasPadam
  20. Suami akak pun minat jugak ek cerita ni?.. samalah dengan suami saya.. hihi..

    Suami akak ada latihan ek?..

    BalasPadam
  21. eija pun layan citer ni,
    episod last dia mmg sweet sgt kan..happy ending..

    BalasPadam
  22. penangan cerita ni wahh mmg sangt mngkagumkan hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.