Jumaat, 1 Februari 2013

Jom belajar dengan Aina dan Auni

Semalam saya bagitahu saya belikan anak anak Kamus Adik yang ada tiga bahasa...Semalam saya dah pun bukak vcd tuh untuk anak anak saya belajar. Leka diorang tengok tau..Saya harap walaupun diorang tak berapa pandai nak sebut, tapi segala yang diorang belajar akan masuk dalam kepala...


Bukan main leka diorang tengok....


Saya harap anak anak dapat menguasai tiga bahasa nih dalam usia yang muda...Sekarang nih saya plan nak ajar Aina dan Auni bahasa mandarin...Mak sedara saya pandai cakap Mandarin...

Nota kaki* Seronokkan tengok anak anak bijak dan cerdik

7 ulasan:

  1. bagus kalo diorg ada minat mcm nie, baru semangat kita nak ajar

    BalasPadam
  2. teruskan pupuk minat diaorang tau...never stop...

    yup yup... ajar diaorang pelbagai language kalau boleh... zaman sekarang ni kompetitif... if they know more than one languages...memang satu advantage pada diaorang...

    mandarin is good... kalau pandai menulis sekali pun bagus...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.