Isnin yang menceriakan...

Assalamualaikum.....

Baru dua hari tak update entry rasa rindu kat kawan kawan membuak buak....Hari nih no Monday blues. Alhamdulillah hari nih mood saya okey....

Sebelum subuh saya dah bangun masak nasi dan lauk lauk untuk incik hubby dan anak anak..Sambal sotong dan sambal sardin...Rutin baru dalam jadual harian saya sebab incik hubby cuti seminggu...Kasihannya incik hubby saya, makan minum tak terjaga tapi saya kat office makan sedap sedap...Sebab tuh, saya ubah rutin harian saya bila incik hubby cuti...Bila dia cuti, anak anak pun dia nak jaga. So, sekurang kurangnya makan minum diorang terjaga...

Lepas tuh, semalam ada event dengan anak anak yatim bersama blogger blogger kat Kg Melayu Subang...Pada mulanya saya nak pergi seorang, sekali last minute incik hubby nak ikut join sekali...Seronoknya (^_^)...Pergi sana merempit tuh...Terasa romantik jer naik motor berdua duaan...hehehe....

Nanti dah ada lappy baru, saya update entry pasal event anak anak yatim ye...

Nota kaki* Saya tak boleh terjah rumah kawan kawan sebab komputer office nih block fb dan blog lain. Kalau blog dot my aje saya boleh terjah...Nanti saya ketuk pintu rumah kawan kawan ye..

27 comments:

  1. wah... bagus lah mimi... ^_^ masak pagi2 untuk suami dan anak2...macam tu lah yang dikatakan pengorbanan kan...tapi memang betul, bila kita makan sedap2 kat office kita mesti ingat orang2 yang kita sayang... kadang2 menu sedap macam mana pun mesti jadi tak lalu makan sebab diaorang x makan apa yang kita makan...

    kg melayu subang? dekat dah tu dengan saya... plus2...memang romantik gitu naik motor berdua...heee... ^_^

    wah x sabarnya nak ada lappy baru... he he he...mesti best kan?

    BalasPadam
  2. time suami cuti rutin semua berubah yer... ^^

    BalasPadam
  3. pulak??? klu yati fb je tak bley bukak... susah gak ye... tp skang ni sume dah ada hphone yg canggih... tak heran pun klu disekat...hihi

    BalasPadam
  4. nory kagum ngan semangat akak laki bini yang sanggup datang dari jauh merempit plak tu...dari situ dah nampak kesungguhan akak..seronok dapat jmpa n kenal akak...=)

    BalasPadam
  5. kg melayu subang meh..dh dekat tue...:)

    BalasPadam
  6. Igtkan x kerja hrnie..maklumlah semalam dah penat hihii

    BalasPadam
  7. Eh mcm x jauh dr umah cikgu jer....apa nama rumah anak yatim tu

    BalasPadam
  8. ema hampir seminggu tak update..gara-gara busy dan outstation..rindu sangat kat blog..hehhe

    BalasPadam
  9. Myra lak dah dekat sebulan mood ke laut dalam berblog, hehee ;)

    Rajin masak pagi2, siap sambal sotong dengan sardin lagi ;D

    BalasPadam
  10. ok, Ros tunggu akak updated cerita baru :)

    BalasPadam
  11. ala.. sedihnye ofis block blogspot.. xpe..
    :)

    BalasPadam
  12. seronok nak tau cerita fasal ke rumah anak yatim tu mimi..

    BalasPadam
  13. kak mimi, nanti kalau buat entry, roger nadia ok :)
    nadia tengah tunggu gambar dari photog :)

    BalasPadam
  14. alahai...kesiannya kena blocked..xper la..take ur time..

    BalasPadam
  15. jangan lupa ketuk pintu blog zana jugak yer kak.. hehehe...

    BalasPadam
  16. wah.dapat lappy baru
    nnt selalu la terjah..hehe

    BalasPadam
  17. MV tak pernah rasa merempit ngan hubby sebab hubby tak reti bawa motor

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.