Jumaat, 15 Februari 2013

12 ulasan:

  1. terima kasih atas info yg diberikan.. menarik.. :) pada saya satu je, belajar meletakkan diri kita pada orang lain. dgn itu kita dapat memahami perasaan diorang.. :)

    Join segmen saya k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    BalasPadam
  2. Conclusion yg boleh dibuat based on mind map ni ialah:give others positive feedback and u'll get yours...so,kalau kita positive pd semua,InsyaAllah org akan respect kita n at da same time kita leh dpt attention drp org lain;-)

    BalasPadam
  3. Rajinnya salin note.. siap buat mind map tu.. info ni memang bagus pun. :)

    BalasPadam
  4. ada berbagai caranya kan..

    sy jarang senyum..lepas ni kena senyum selalu ..^_____^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.