Jumaat, 22 Februari 2013

Hari pertama Aina free diapers

Assalamualaikum....

Hari nih saya nak cerita pasal Aina yang free diapers hari Selasa yang lepas. Malam sebelum tuh saya dah pesan kat adik sepupu waktu siang jangan pakai Aina pampers. Nak ajar dia free diapers. Adik sepupu saya pun kata ok...

Petang tuh lepas balik kerja, adik sepupu saya cakap lama jugak lah Aina tak terkucil kan....Nak dekat petang baru dia pakaikan Aina pampers semula lepas Aina buang air kecil kat depan pintu...Kohkohkoh....Tempat strategik punya dia buang air...

Tapi takpelah kan, hari pertama dia free diapers....Lepas nih nak latih dia betul betul free diapers....Tuh lah kan, masa lebih banyak habis dekat office so, nak latih tuh kena tunggu peluang time cuti jelah...

Saya doakan Aina berjaya dalam misi FREE DIAPERS nih...InsyaAllah anak saya pasti boleh...

10 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.