Isnin, 4 Februari 2013

Fitik hari ini

Hari nih kat office saya ada buat fitik kemaskan area dalam office.....Saya dan beberapa orang officemates kemas pantry....




Dinding yang kosong dah bertukar wajah baru....

21 ulasan:

  1. waahh, cantik pantry.. dah mcm dapur rumah daaa :)

    BalasPadam
  2. pasni kena maintain ... tempat bersih hati pun senang nak lepak

    BalasPadam
  3. La... ingatkan kat rumah tadi... mesti keje lebih best sebab rasa mcm rumah sendirikan Mimi...

    BalasPadam
  4. nampak berseri2 dah dinding pantry tu... ^_^

    BalasPadam
  5. bestnyeeeeeee..dh mcm kat umah...hehe

    BalasPadam
  6. perghhh..kalo pantry da mcm nie...mmg xbuat kje laa...hahahha

    BalasPadam
  7. aah cantik pantry
    dah macam kat umah lak
    org perempuan kalau ada di pejabat , memang cantik dan berseri2 kan ;)

    BalasPadam
  8. wahhh dah cantik. bertambah selera makan nnti. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.