Isnin, 4 Februari 2013

CPUV Popular dah metered

Alhamdulillah, CPUV Popular saya dah pun metered...Malam tadi check still on going..Pagi tadi check dah metered...Walaupun tak banyak tapi dapat jugak kan...Rezeki saya setakat tuh aje...Manalah tahu lepas nih rezeki yang saya dapat berlipat kali ganda kan kan..

Apa apa pun, terima kasih Nuffnang bagi saya CPUV baru nih....

Nota kaki* Mood saya hilang berganda ganda namun saya tetap gagahkan diri ketuk pintu rumah kawan kawan....

24 ulasan:

  1. Mimie..nieza pun dah metered time domain dot my down aritu..camana nak kasi lekat lagi cpuv eh? T-T

    BalasPadam
  2. oklah tu mimi menderita yang tu... gembira tang sini...hehe

    BalasPadam
  3. bestnyeee..kite xpenah pun merasa..ngeeee..

    BalasPadam
  4. wowwieee...tak penah merasa dpt cpuv...hurmm

    BalasPadam
  5. wowwieee...tak penah merasa dpt cpuv...hurmm

    BalasPadam
  6. InsyaAllah lama2 mesti lg byk earning :-)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah
    lepas nie akan ada lagi nanti .. insyaallahh ;)

    BalasPadam
  8. Akak doakan nanti bertambah2ler hendaknyer.. memang seronokkan walaupun sikit tapi bahagia...

    BalasPadam
  9. salam kenal :)

    okeylah tu daripada saya belum ade lagi untuk 2013 nie huhuhu..

    BalasPadam
  10. congrat.murah rezeki.nnt ada lagi la be yg singgah tu

    BalasPadam
  11. takpe... lepas ni mesti dpt lagi. mimi kan rajin update blog...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.