Blogger Herba Tihara : Akak saya tak boleh bukak blog T_T

Tadi saya nak BW ke blog kak Tihara tapi tak boleh. Dua tiga kali buka still kuar macam kat bawah nih..T_T


Malware!Malware!Malware! sibuk aje malware nih tau orang nak BW tak boelh...mencikkk...

17 comments:

  1. macam yang Farah kena hari tu... hu hu hu... ingat x?

    BalasPadam
  2. betul tu td saya pegi pon jadi benda yang sama gak

    BalasPadam
  3. Eh..nieza baru je bukak td..tak boleh eh kat lappy?

    BalasPadam
  4. terima kasih awak inform pasal ni,
    tadi akak guna google chrome mmg takleh masuk dan dah remove link dalam blog..insha Allah dah boleh kut..
    cuba masuk nanti gitau akak..kalau tak boleh tolong buat entry lagi sekali..kalau tak akak tak tau.. sebab ada kawan yg boleh masuk guna firefox maybe..tima kasih banyak2 sebab inform :)

    BalasPadam
  5. kalau mimiletak kak tiha kat bloglist kena remove dululepas tu bila dah ok baru add balik..takut terjangkit kat blog mimi..ni kak intan belajar dr blog ceqgu...kak intan nak pi blog kaktiha dari weekend hari tu x boleh2..malware malaun ni ada..kesian kat kak tiha

    BalasPadam
  6. eh pernah juga jumpa macam ni.. ingatkan ape..

    BalasPadam
  7. selalu la jadi camni.. kdg2 datang dari bloglist

    BalasPadam
  8. itu la saya cuba jenguk dia pun tak dapat.

    BalasPadam
  9. ada beberapa blog yg tak boleh masuk smlm. malware ni kan tak sudah2 tau... mencik.

    BalasPadam
  10. pulak..

    tp semlam saya masuk ok je tp guna hp la

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.