Alahai Auni sweetnye kamu (^_^)

Assalamualaikum....

Rindunya saya kat kawan kawan semalam sehari suntuk tak update blog langsung...Kesian kan saya lappy rosak tak dapat nak update entry selalu...

Okey nak cerita pasal Auni semalam.....Nak dijadikan cerita, semalam saya sibuk basuh pinggan. Lepas tuh Auni datang....Dia tepuk tepuk saya...

Auni : Ma....Ma...
Saya : Ye saya..
Auni : Ma....Ium...

(Saya pun tunduk pastu muncungkan mulut cium mulut yang Auni muncung tuh....)

Auni : Ma....Ium...

(Saya tunduk lagi pastu muncungkan mulut cium mulut yang Auni muncung....)

Auni : Ma....Ium...(sambil tunjuk pipi dia)

(Saya cium pipi Auni..)

Auni : Maaaaa......Ium...(dia tunjuk pipi lagi)

(Saya cium pipi dia lagi)

Lepas saya cium pipi dia tuh terus dia pergi kat ruang tamu main dengan Aina....Alahai, sweetnya Auni...Datang dapur kacau saya semata mata nak minta ciuman saya....

Nota kaki* Nih yang buat saya tak sabar nak balik nih, rindu kat anak anak

24 comments:

  1. sweet sgt auni nie...pandai mintak kiss yeeee...;)

    BalasPadam
  2. Cutenya...tulah kan ank2 bila time manjanya tu buat kita terharu.. :D

    BalasPadam
  3. hehe cumilnye...firas tak pandai nak sebut kiss/cium...

    BalasPadam
  4. Tapi dapat cium anak best kan... kakak suka:)

    BalasPadam
  5. hehehe...bukan takat sweet, manja n cute lg :)

    BalasPadam
  6. sweet kan anak2 nie..buatkan hilang stress walaupon kadang2 mereka buat kan kite stress..heee...salam perkenalan!! =)

    BalasPadam
  7. sweet auni...boleh minta aunty cium pipi pulak lepas ni...

    BalasPadam
  8. alolololo..... manja nya dia...... pernah kena marah tak si Auni tu

    BalasPadam
  9. mcm anak yati yg 2nd pun agak manja jugak... asik nak berkepit je...pastu suke bila org cium pipi dia

    BalasPadam
  10. sronoknya bila dapat ciuman tu..
    nak rasa jugak ;D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.