Ahad, 13 Januari 2013

Yeah...Esok cuti (^_^)

Seronoknya....Esok cuti sempena Hari Keputeraan Yang Dipertuan Besar Negeri Sembilan....

DAULAT TUANKU

Walaupun hari esok cuti tapi saya tetap kena membaca buku Perintah Am (GO)...Sesiapa yang keje government tahulah buku apa yang saya maksudkan tuh. Nak tahu kenapa saya kena baca buku tuh? Sebab hari Selasa nanti saya ada interview untuk Calon Penuh Disiplin peringkat IPK Negeri Sembilan. Dalam interview tuh nanti saya akan disoal tentang tugas saya, pengetahuan am dan undang undang. serm sejuk jugak badan nih sebab panel temuduga tuh terdiri daripada pegawai pegawai polis.

Last kena interview, 6 tahun lepas masa nak interview untuk jawatan yang saya pegang sekarang nih. La ni, kena interview lagi...Tinggal lebih kurang 25jam 30 minit aje lagi saya nak kena intervie..huhuhu...Sebenarnya   nak cari juara antara juara. Saya tak kisah saya dapat ataupun tak janji saya timba pengalaman baru nih...

Nota kaki* Doakan saya berjaya ye..

28 ulasan:

  1. gud luck utk interview tu ye.. moga bjaya

    BalasPadam
  2. all the best Mimie...In Shaa Allah, usaha, doa dan tawakal... selamat membaca dan selamat bercuti... ^_^

    BalasPadam
  3. selamat cuti dan selamat stdy.. moga berjaya... :)

    BalasPadam
  4. good luck, semoga segalanya dipermudahkan :)

    BalasPadam
  5. gud luck..
    moga Allah permudahkan segalanya..amin =)

    BalasPadam
  6. waaaa bestnyer, selamat membaca buku n gud luck utk esok

    BalasPadam
  7. kak pun lama tak kena interview..
    kena interview officer bank nak buat loan, adalah...heeee

    BalasPadam
  8. Arini negeri sembilan cuti.Saya keje kt selangor, family je kt n9.Jeles je tgk akak n abg ipar.Gudluck utk interbiu sis. :)

    BalasPadam
  9. gudluck kak mi :)
    kak mi cuti kami yg duk luar N9 keje hahaa :P

    BalasPadam
  10. kalau cuti mmg la seronok. ni tak sabar nak tunggu cuti maulidur rasul ngan thaipusam lak.tunnggu hubby cuti la sebab nik mmg tak keje..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.