Tak sabar nak belikan anak anak mainan nih

Sebelum nih saya ada up entry tentang permainan yang sesuai mengikut umur bayi kan....Salah satunya ialah permainan blok warna warni.....Disebabkan jenis permainan nih sesuai dengan anak anak saya selain daripada merangsang minda diorang untuk berfikir dan mencipta sesuatu, saya dah plan nak beli diorang mainan maam kat bawah nih...

ambik dari pakcik google

Hari tuh saya survey harga permainan Lego nih RM 90++....Saya cadang, nak guna duit Nuffnang nanti. Sekarang nih pun dah boleh cash out tapi saya tunggu amount tuh dah betul betul cukup baru saya cash out...Sikit aje lagi....(^_^)

Nota kaki* Alhamdulillah Auni dah sihat. Cuma saya yang tak sihat..Still batuk,selsema dan demam...

20 comments:

  1. owh Lego ye. ok,harap akak dapat beli untuk anak akak :-)
    Alhamdulillah Auni dah bertambah sihat :-)

    BalasPadam
  2. Hati-hati tau..takut masuk dalam mulut..

    BalasPadam
  3. lego mmg bagus tp yg alisha punya, bkn jenama lego.. yg murah2 je.. hihi9i

    BalasPadam
  4. Wah! Nanti Fiza nak beli gak buat Alia lah. Hehe... Tunggu Alia besar sikit baru beli :)

    BalasPadam
  5. bagus2..idlan pun suka main..tp saya bl yg murah2 je la mimi..x mampu lg nk bl brand LEGO ni...xde earning dr nuffnang lagi...hehe

    BalasPadam
  6. mimie, dah byk kali kak ina reload tp xkuar gak iklan,..

    BalasPadam
  7. mimie, dah banyak kali kak in reload tp xda iklan la plak

    BalasPadam
  8. best tau mainan ni kan mimi..kawan2 opis kak intan yg mana handle subjek mate and sains..depa beli mainan ni untuk buat model untuk buku..mimi demam ke? mam ubat ok..soory baru terjah mimi..slow2 kak intan datang kat umah kawan2..heheh

    BalasPadam
  9. mmg lego bagus....cikgu beli lego cap ayam jer kat firas.besar skit senang dia nak main2.memula aritu dia asyik baling2 sebab xpandaimain...skrg dah ok...pasni blehler bg hak mahai plak hihi

    BalasPadam
  10. sekarang ramai yg berminat nak belikan anak-anak lego kan.

    BalasPadam
  11. masa sek tadika saya main benda ni sampai pernah menang competition Legi peringkat kebangsaan :)

    BalasPadam
  12. kena tengok2 kan dia main..takut masukkan dlm mulut pulak..bahaya..huhu

    BalasPadam
  13. dlu ayut xminat pon main lego ni...hahahha..nmpk sgt tak kreatif ==!

    BalasPadam
  14. ada jugak beli untuk anak2..pastu dorang suka sepah terus simpan hihihi

    BalasPadam
  15. Lego ni bagus juga. bole cipta macam2 bentuk & rangka..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.