Selasa, 22 Januari 2013

Surat cinta berwarna kuning


Balik rumah semalam, saya dapat surat cinta nih...Tapi saya tak tahu daripada siapa sebab tak dimaklumkan pun tentang nih.....Saya try trace dekat web Pos Malaysia tapi keluar macam gambar bawah nih...


Saya tawakal ajelah ada ke tak lah kat Pejabat Pos...Sebelum nih pernah jugak jadi kes yang sama dapat surat kuning tapi dan suruh ambik dalam 15 hari dari tarikh yang diberikan tapi bila tiba masa nak ambik diorang dah pulangkan. Padahal belum due pun tarikh yang pihak diorang bagi tuh...

19 ulasan:

  1. dl pernah dpt mcm tu.. brg xdpt, penat dpt

    BalasPadam
  2. rasanya baik pakai alamat ofis sebab kita selalu ada...

    BalasPadam
  3. gi cepat2 dear... he he he... sibuk jer kan...Farah pulak teruja nak tau amender tu... :P

    BalasPadam
  4. saya pon kdg2 dpt surat kunin ni..slu nye dr bank..pasal loan kete la..

    tp kdg2 nak gi amik..surat tu dh xde..sama la kes..

    BalasPadam
  5. kene pergi amik cepat la sebelum diorg return barang tu

    BalasPadam
  6. tak pernah lagi jadi kat cyda.. ergh.. kenapa cam tu eh?

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.