Isnin, 14 Januari 2013

Sungguh daku terharu T_T


Incik hubby post kat fb dia..Walaupun lambat sehari tapi semalam dia dah wish pun kat saya walaupun lambat 10 jam (rasanya kot...rasanya lebih) Lagipun semalam, saya memang merajuk dengan dia. Serius saya merajuk sebab saya fikir dia dah lupakan hari lahir saya dan tak sayang saya lagi...

Tup tup hari nih saya baca kat wall post fb dia, dia wish jugak kat saya...(nak pujuk bini dia yang dah tua bangka nak merajuk lagi...) Sungguh saya terharu T_T....Bergenang kejap air mata....

Nota kaki* Laki mana tak sayang bini oiii ---> ayat siapa nih?


31 ulasan:

  1. bak kata suami saya... suami mana yang tak sayang isteri, dan isteri mana yang tak sayang suami... ^_^

    sememangnya ucapan dari seorang yang kita sayang tu lebih bermakna dari hadiah2 yang mahal2 di dunia ni...

    BalasPadam
  2. Hepy Bezday Cik puan Pink Ummi... semoga panjang umur ...murah rezeki dan menjadi isteri, anak, ummi dan menantu yg solehah

    BalasPadam
  3. romantik nya cik abg tu.. hihi..
    klu sy sllu dapat sms je tepat jam 12am..hehe

    BalasPadam
  4. Semua laki sayang kan bini tapi diorang ni tak reti nak tunjuk :)

    Happy belated besday ye :D

    BalasPadam
  5. sweet..laki mana tak sayang bini kan kak...

    BalasPadam
  6. hehehe... happy belated birthday....

    BalasPadam
  7. LELAKI MMG GITU,BILA KITA DH MERRAJUK BARU SIBUK NK PUJUK..HIHI

    BalasPadam
  8. Hihi. So sweet......suami cikgu upah bg duit sejuta pun dia takkan tulis kat fb....pemalu benauuu

    BalasPadam
  9. So sweet..hehe...saya belum pernah dapat msg in public..hubby saya femalu...wish depan2.

    Kadang teringin gaks rasa ayat terharu gini.hehehe..

    BalasPadam
  10. lelaki sangat sinonim dengan terlupa tarikh. semua tarikh die lupe.. kadang2 tarikh besday die sendiri pun die tak ingat. kite pulak yg sibuk ingatkan die balik hheehehe

    BalasPadam
  11. hehehehe
    selalunya mcm tu lah..kalo ai pun mesti merajuk lah ingt dah lupa..
    sapa x syg bini oiii.hehehe

    BalasPadam
  12. happy belated birthday akak :) husband akak saja nak test kot...hehe

    BalasPadam
  13. sweet. laki mana tak syg bini yea dak. pandai pujuk ni.sampai isteri terharu

    BalasPadam
  14. sape yg tak syg bini kan..hihihi... ^^

    BalasPadam
  15. ololooo sweetnya.. hihiii

    *mimie tertinggal perkatan sayang dekat bawang sekali tu ek :-)

    BalasPadam
  16. Subhanallah...YA Allah..Kak intan terlepas buat ntry kat mimi untuk spesel day Mimi..maklumlah sekejap ada sekejap tak..apapon Happy Belated Birthday Mimi..semoga Mimi ceria2 selalu ya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.