Siapa pernah main nih?


28 comments:

  1. pernah main tapi x berapa suka nak main..kikii

    BalasPadam
  2. saya saya saya..satu keje xjalan kalau dh ngadap game nieh..heheh

    BalasPadam
  3. pernah la mimie.. layan main Zuma ni dulu sampai akak tak ingat nak masak.. paling tension bila nyawa tu tinggal 1 je.. hehhee

    BalasPadam
  4. dulu mmg berhantu main ni..sekali la dgn maira pun..

    BalasPadam
  5. Hahahha....dah exempted dah dik. Sampai repeat semata2 nak beat highest score diri sendiri sebab org lain tak leh challenge. Memang addicted benda nie.

    BalasPadam
  6. errr game zuma ker tu?kalau zuma pernah ler

    BalasPadam
  7. zuma kan..ske je main tp lama2 boring :)

    BalasPadam
  8. game apa ek.. tenet slow, xdpt tgk la plak.. adehhh

    BalasPadam
  9. dulu pernah la. macam bosan je game ni. huhu.

    BalasPadam
  10. Adeih..dulu masa keje..kalo keje tak bnyk mmg dok ngdap benda ni la.haha

    BalasPadam
  11. owh game yg berhaantu nih...kak intan suka..dulu berjam2 duk depan pc...bunyi bila kena tu memang best..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.