Khamis, 31 Januari 2013

Keputusan

Setelah penat saya menimbang, menolak dan bahgai serta puas keputusan menggunakan kata hati, blog saya bertukar semula ke dot my....Bukanlah saya tak serik dengan apa yan g berlaku sebelum nih namun bagi saya kita sebagai manusia biasa tak boleh nak menjatuh hukum kepada pihak AsiaHost dengan apa yang berlaku...Lagipun pihak mereka telah pun beri penerangan secara terperinci. Hopefully, after this tidak berlaku lagi perkara tersebut. Tak salah rasanya kita memberi peluang kedua kepada mereka yang melakukan kesilapan. Bagi saya ini hanyalah kesilapan kecil bukan lah besar mana salah mereka..Mereka telah pun meminta maaf kepada pelanggan pelanggan dot my..



Lagipun bila difikirkan semula, untuk tahun pertama nih  domain nih adalah percuma sekiranya saya tidak berpuas hati saya boleh berhentikan servis mereka mengikut kehendak saya sendiri...Lagipun saya dah fikirkan kebaikan dan keburukan menggunakan dot my nih..Ternyata lebih banyak kebaikan dan ikpak positif yang saya terima kesan dari penggunaan dot my nih...

bukan mudah saya nak buat keputusan nih memandangkan semua nih melibatkan blog kesayangan saya sendiri. Setelah meminta pendapat orang orang kepercayaan saya, maka saya tukar domain semula ke dot my....Hope kawan kawan tetap beri sokongan kepada saya ye...

9 ulasan:

  1. AJ macam berbelah pagi..
    Nak tukar ke taknak tukar.....

    BalasPadam
  2. hurm.. akak tak buat domain ni.. tgk org ramai yg dah tukar.. tapi belum terbuka hati lagi hehe

    BalasPadam
  3. saya tetap menyokong ;) U know whats the best kan.

    BalasPadam
  4. Ros akan support akak macam biasa :)

    Akak tahu positif atau negatif domain ni kan :)

    BalasPadam
  5. ooo...dah tukar semula ek...yeay...at last wat decision jugak...

    BalasPadam
  6. Macamane pon, cheqkaq akan tetap melawat mimi..^_-

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.