Seperti belajar merangkak semula

Ramai kawan kawan tahu saya pernah ber dot my sebelum nih...Tapi tuh lah entah di mana silapnya dot my problem kerana Asiahost menukar DNS tanpa memaklumkan kepada kami pengguna dot my nih..Bayangkanlah saya seperti "perempuan" kehilangan arah bila tak boleh bukak blog. Blog tuh dah jadi sebahagian daripada hidupm saya. segala suka duka ada di sini.

Alhamdulillah, hari ini saya dah boleh aktif kembali dengan blog saya. Akhirnya saya buat keputusan untuk kekalkan saja blogspot dot com...Inilah yang terbaik buat saya. Untuk blogger Coklateyes, jangalah salahkan diri atau rasa bersalah sangat kerana berlakunya hal nih. semua yang berlaku ada dugaannya dik. Ikutkan rasa amarah nih memang macam macam boleh jadi, namun usia mematangkan kita. Anggap aje segala yang berlaku tuh ada hikmahnya yang mungkin kita sendiri tak tahu apa kebaikan yang kita akan dapat selepas ini.

Ternyata apa yang berlaku mematangkan saya. dan apa yang berlaku sekarang nih saya sedang berusaha belajar dari bawah. Terpaksa merangkak semula untuk mencari rentak blog saya yang sebelum nih dah mencecah 500++ dan terpaksa memikirkan cara untuk menaikkan semula UV yang jatuh merudum...Mungkin saya perlu kekalkan momentum seperti sebelum nih. Kena banyak mengkaji dan terus mengkaji.

Nota kaki* Saya cuba jejak blog kawan kawan slow slow ye...

19 comments:

  1. nana ada baca kat blog sis ina,mujur boleh jugak bukak blog sis....sabar ye sis...

    BalasPadam
  2. takpe PU, saya akan support blog ini, inshaa allah stiap usaha akan ada balasannya

    BalasPadam
  3. insyaAllah ada rezki naik balik la tu.cikgu tumpang gumbira tengok UV kawan2 la tinggi2. cikgu punya 200++ je..kdg2 dapat la 300++

    BalasPadam
  4. kenapa boleh jadi macam tu ye?
    susah jugak kan...
    takpe la...
    blogspot pon okey jugak ;)

    BalasPadam
  5. ALHAMDULILLAH..Akhirnya dapat juga baca entry2 blog mimi..susah hati tau kak intan x dapat nak buka dan komen entry mimi..hanya mampu memandang dari jauh ( baca sambil berlinang ayaq mata dak? ekekek)

    BalasPadam
  6. itulah buka blog akk x boleh..kite nk juga tukar domain..tp x getilah..:)

    BalasPadam
  7. terima kasih kak atas sokongan dan dorongan dari PU. memang menghargai. maafkan saya ye kawan-kawan

    BalasPadam
  8. Alaaaa... Bukan salah coklateyes pun.......
    Biasalah bende free, semua orang nak...
    Dapat pulak serentak..
    Mau tak terkejut server dot my tu.....

    BalasPadam
  9. no worries... i will support you dear...walaupun baru lagi berkenalan... ^_^

    BalasPadam
  10. yeayyy dah boleh baca blog kak mimii! :)

    BalasPadam
  11. Sebenarnya masalah2 tulah yg okje malas nak hadapi bila menukar domain ni... ececeh... padahal tak tau ! ha..ha,,,

    BalasPadam
  12. btul tu..sha skg frust da mls nak pakai dot my lg..rr

    BalasPadam
  13. okla dah guna blogspot balik.. leh kak ina terjah sini.. hihii

    BalasPadam
  14. samalah MV punya UV pun turun mendadak...semalam baru dpat 1++

    BalasPadam
  15. tu la..jenuh kak fieda bukak tp tak dapat..rasa mcm ilang kwn tau masa tau..sedih sgt..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.