Selipar baru!!!

Semalam sebelum pergi Pizza saya singgah Ten Ten bawak Aina dan Auni. Terpaksa dukung budak kecik dua orang nih kiri dan kanan sebab terlupa nak bawak selipar. Bawak diorang pergi Ten Ten pun sebab nak belikan diorang selipar barulah....Bertambah koleksi selipar diorang padahal kat rumah ada aje selipar kan....Takpe, beli banyak banyak buat koleksi...hahaha...

Lepas bayar saya terus sarung selipar nih kat kaki Aina dan Auni..Tak larat i nak dukung dua dua sekaligus...Gilos...


Pinjam kaki Aina jap nak snap gambar. Senang betul anak dara saya nih kalau saya mintak kerjasama bab bab nak bergambar...See...Bukan main lagi dia tunjuk selipar baru dia...hahaha....

Yang penting Auni pun saya belikan jenis sama macam kakak dia tapi size je lain lain..Kang ada yang berebur selipar.

18 comments:

  1. betul mimie, kalau beli something beli sama dan setiap sorg msti dapat kalau tak bygkanlah perebutan yang bakal berlaku ;)

    BalasPadam
  2. pernah buat mcm akak juga..sebab x larat nak dukung..selipar pula tinggal

    BalasPadam
  3. owh, mmg macam tu eh.. kena beli untuk dua-dua orang ye kak :D

    BalasPadam
  4. sengaja la tu nk beli slpar baru, buat2 lupa pakai slpar.hehe

    BalasPadam
  5. patutlah dah macam kembar mereka nie..sll beli yg serupa semua yer

    BalasPadam
  6. hehehehe...biar sama...kalau dah berubut nanti kita gak yg pening kepala...

    BalasPadam
  7. comey jek,hehhe memg xlaratlah kan kak lau nk dokong,,dulu time adik2 saye kecik penah gak cmni,,heheh

    BalasPadam
  8. macam kembar dah aina dengan auni ni. ;)

    BalasPadam
  9. gambor sume tak keluar..nanti la kak fieda dtg balik..

    BalasPadam
  10. comelnyer hehe..
    dukung dua orang ...berat tu.sakit pinggang nanti

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.