SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

klik banner kalau nak join ye

Saya nak join segmen nih sebab dah benar tak join segmen dari mana mana blog. Lagipun saya nak bagi sokongan kat Mimie...hehehehe

Nama : Mimi Azirah binti Kamaruzzaman
Tarikh Lahir : 13 Januari 1984

Tarikh Tutup Segmen: 31 Januari 2013

23 comments:

  1. kak, tarikh tutup segmen tu betul ke tahun 1984?hiihihiiii :D

    BalasPadam
  2. wah, hari ahad ni bzday mimi yer... nak wish awai2lah.. hihii..

    SELAMAT HARI LAHIR...
    MOGA IMPIAN MIMIE UNTUK DAPAT ANAK AKHIR TAHUN NI TERCAPAI..!!! (",)

    BalasPadam
  3. rajin sis..

    selamat hari lahir sis..moga pnjg umur dan dimurahkan lg rezeki..amiinn..

    BalasPadam
  4. he he he... join jugak... ^_^ oooo... occay... saya tua 2 tahun... hu hu hu...

    BalasPadam
  5. waaaa, dekat dah besday akk..hehe..
    tQ kak sudi join segmen kita.. suka ngan nama akk..cute je.. ^_^


    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    BalasPadam
  6. oh mimie punye harijadi 13hb ni ea...eh kite sebaya la....

    BalasPadam
  7. yeay, dah tahu dah besday akak.. lagi sehari je lagi ni :)

    BalasPadam
  8. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  9. wah, kita sebaya la. bulan je lain. hehe.

    BalasPadam
  10. Owh muda dua tahun dr M la ni... M wish siap2 yek risau kalau tenet kat umah tak repair lagi..Happy besday Mimie..May all ur wish Come True

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
    Done follow & singgah...:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam
  12. Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam
  13. Datang bawak kek dan lilin dari segmen sama. Follow sini. Jemput la jenguk blog kita~
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam
  14. datang dari segmen yg sama :)

    http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ~follow~

    BalasPadam
  15. Happy belated birthday kak..

    Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    Jemput join segmen saya yang simple ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    BalasPadam
  16. dari segmen sama ... dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam

  17. terjah sini dari segmen sama.
    jom ke blog sy pulak :)
    follow awak~

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam
  18. salam,

    singgah dr segmen yg sama

    jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    done folo u

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.